Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Uzaydan gelen PC: Acer Aspire Predatör

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Bilim ve Teknoloji
Forum Tanımlaması: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni gelişmeler, yeni çıkan dijital ürünler, yeni icat ve buluşlar... ve dahasına bu bölümden ulaşabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3987
Tarih: 06-10-2024 Saat 18:05


Konu: Uzaydan gelen PC: Acer Aspire Predatör
Mesajı Yazan: S3Z3R
Konu: Uzaydan gelen PC: Acer Aspire Predatör
Mesaj Tarihi: 12-08-2008 Saat 10:20
Uzaydan gelen PC: Acer Aspire Predatör


Acer'ın oyunculara yönelik tasarladığı masaüstü, Predatör oldukça ilginç özelliklere sahip.





Acer, yeni Aspire Predatör serisi masaüstü bilgisayarlarını, PC oyun meraklılarının beğenisine sunuyor. Tamamen oyun çılgınları için tasarlanmış olan Predatör'ün dikkat çekici bir tasarımı ve oldukça güçlü özellikleri var.

Gövdenin ön paneli kaldırılabilir ve buna DVD yazıcısı ve Blu-ray Disk okuyucusunu ortaya çıkaran, optik bölüm mekanızması eşlik ediyor. Üstteki, kolayca ulaşılabilir USD ve audio portlarını, ön tarafa monte edilmiş çoklu kart okuyucuları ile tamamlanıyor.

Predator'un en çarpıcı özelliklerinden biri, şasenin ön alt tarafındaki özel bir kapı sayesinde, sabit disklere kolayca ulaşabilme imkanı sağlamasıdır. Acer'ın standart Easy-swap Hard Drive ( Sabit Diski Kolayca Değiştir) çözümü, 4 Serial ATA 3 Gb/s yüksek kapasiteli hard disklerini, PC açık ve kullanımda olduğunda bile değiştirilebilir hale getiriyor.

-


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat