Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Fotoğraf arama ve saklama derdine son

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Bilim ve Teknoloji
Forum Tanımlaması: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni gelişmeler, yeni çıkan dijital ürünler, yeni icat ve buluşlar... ve dahasına bu bölümden ulaşabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3587
Tarih: 06-10-2024 Saat 20:33


Konu: Fotoğraf arama ve saklama derdine son
Mesajı Yazan: S3Z3R
Konu: Fotoğraf arama ve saklama derdine son
Mesaj Tarihi: 22-12-2007 Saat 21:17
Fotoğraf arama ve saklama derdine son
 
 
Kişisel arşivinizde biriktirdiğiniz ya da internetten indirip derlediğiniz resimleri nerede nasıl saklayacağınızı düşünme derdi ve arayınca bulamama sorunu bu site ile sona erecek gibi görünüyor..

Kişisel arşivinizde biriktirdiğiniz ya da internetten indirip derlediğiniz resimleri her yerden ulaşılabilecek şekilde depolayabileceğiniz internet sitelerine her gün yenileri ekleniyor.

İnternet ortamındaki veri depolama siteleri genellikle ücretli hizmet verdikleri için rağbet görmemekte veya kurumsal müşteriler tarafından tercih edilmekte. Bireysel kullanıcıların yararlanabilecekleri siteler de ne yazık ki dilimize yabancı menüleri sebebiyle İngilizce bilmeyen kullanıcıları zor durumda bırakıyor.

Bu soruna çare olabilecek www.resimuploading.com sitesi Türkçe arayüzü ve kolay kullanımı ile en fazla tercih edilen sitelerden biri olmayı amaçlıyor..



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat