Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Fenerbahçe 5 Konyaspor 0

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=347
Tarih: 16-06-2024 Saat 21:52


Konu: Fenerbahçe 5 Konyaspor 0
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Fenerbahçe 5 Konyaspor 0
Mesaj Tarihi: 12-03-2006 Saat 06:05

Turkcell Süper Ligi’nin 25. haftasýnda kendi evinde Konyaspor ile karþý karþýya geldi. Takýmýmýz rakibini kendi evimizde 5-0 maðlup etti.

Maçýn ilk dakikalarýnda iki takýmda karþýlaþmaya karþýlýklý paslarla baþladý. Takýmýmýz maçýn ilerleyen dakikalarýnda karþýlaþmanýn kontrolünü eline aldý. 16. dakikada Alex’in þýk pasýnda topla ceza sahasýnda buluþan Anelka, kalecinin müdahalesinden yararlanamadý. Bu pozisyondan iki dakika sonra Appiah’ýn ceza sahasý sað çaprazýndan yaptýðý vuruþ kalecide kaldý. Takýmýmýz bulduðu pozisyonlarý 37. dakikada Alex’in pasýnda topla buluþan Anelka, rakip kaleye çektiði sert þutu gole dönüþtürdü ve takýmýmýzýn ilk golünü attý ve durum 1-0 oldu. Bu gol ilk yarýnýn da skorunu belirledi: 1-0

Ýkinci yarýda Fenerbahçemiz daha etkili bir baþlangýç yaptý. 47. dakikada karþýlaþmanýn ikinci yarýsýnda Anelka’nýn yerine oyuna giren Nobre Tuncay’ýn pasýný deðerlendirdi ve takýmýmýzýn ikinci golünü attý ve durum 2-0 oldu.
Bu dakikadan sonra oyunu iyice kendi istediði yöne çeviren takýmýmýz 55. dakikada Nobre ceza sahasý içinde kafa ile yaptýðý aþýrtma vuruþ Önder’in ayaklarýnda kaldý. Önder’in yaptýðý vuruþ takýmýmýzý 3-0 öne geçirdi.
Takýmýmýz üçüncü golün ardýndan rakip üzerinde baskýsýný daha da arttýrdý ve art arda pozisyonlar bulmaya baþladý.
82. dakikada
Ümit’in sol kanatatn ceza sahasýna yaptýðý ortada defansýn karþýladýðý topu penaltý noktasý üzerinde önünde bulan Appiah, düzgün bir vuruþla topu aðlara gönderdi ve takýmýmýz 4-0 öne geçti.  
Takýmýmýz 90+2 ‘de Alex’in pasýný iyi deðerlendiren Nobre’nin golü karþýlaþmanýn skorunu belirledi 5-0.



-------------



Cevaplar:
Mesajı Yazan: GentLemaN
Mesaj Tarihi: 12-03-2006 Saat 08:41
FENERBAHCE REPUBLÝC..

-------------
EMEGE SAYGIYI UNUTMAYALIM BÝR TESEKKURU COK GÖRMEYELÝM..UNUTMAYINKI UFACIK BÝR TEÞEKKÜR BÝZÝM AZMÝMÝZÝ ARTTIRCAK DAHA ÇOK PAYLAÞIMI SAGLIYACAKTIR..



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat