Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Samsung DuoS: Çift SIM'lı cep telefonu

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Bilim ve Teknoloji
Forum Tanımlaması: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni gelişmeler, yeni çıkan dijital ürünler, yeni icat ve buluşlar... ve dahasına bu bölümden ulaşabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3345
Tarih: 06-10-2024 Saat 22:34


Konu: Samsung DuoS: Çift SIM'lı cep telefonu
Mesajı Yazan: yks
Konu: Samsung DuoS: Çift SIM'lı cep telefonu
Mesaj Tarihi: 11-10-2007 Saat 01:48
 

Samsung, iki SIM kartı ile paralel çalışabilen DuoS cep telefonunu piyasaya sürüyor. Böylece kullanıcı özel ve kurumsal hatlarını bir telefonda birleştirerek iki farklı tarifeye göre kullanabilecek.

DuoS kızaklı telefon olarak dizayn edildi. 2,3 " büyüklüğündeki ekran, 3 Mega piksel kamera ile otomatik odaklanma modunda vizör olarak görev görüyor. Telefon MP3, AAC+ ve WMA ses formatlarını oynatıyor ve UKW radyo yayınlarını alabiliyor. Hafıza 2 GB'a kadar micro-SD kart ile genişletilebiliyor.

Çift SIM kartlı telefon üç bant GSM (900, 1800, 1900 MHz) üzerinden çalışabiliyor, EDGE ve GPRS desteği mevcut. WAP gezgini, E-Mail istemcisi Bluetooth 2.0 ve USB 2.0 donanımın diğer bileşenleri. DuoS'un ebatları 10,4 x 5,1 x 1,9 cm.

CHIP Online notu: Cep telefonu Ekim ayının sonunda ilk önce Rusya pazarına gelecek ve ortalama 730 $ fiyatında olacak. Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat