Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Myspace YouTube`a Meydan Okuyor

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Bilim ve Teknoloji
Forum Tanımlaması: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni geliþmeler, yeni çýkan dijital ürünler, yeni icat ve buluþlar... ve dahasýna bu bölümden ulaþabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3278
Tarih: 01-07-2024 Saat 04:18


Konu: Myspace YouTube`a Meydan Okuyor
Mesajı Yazan: S3Z3R
Konu: Myspace YouTube`a Meydan Okuyor
Mesaj Tarihi: 07-10-2007 Saat 05:48
 
Myspace YouTube`a Meydan Okuyor
 
Ýnternetin en büyük sosyal iletiþim sayfasý Myspace, YouTube`a meydana okuyacak hatta tahtýndan indirecek bir video izleme sitesi kurduðunu duyurdu.
 

Hâlihazýrda amatör ve ev yapýmý videolarýn veya haber programlarý ile "webisodes" olarak bilinen seri halindeki video þovlarý gibi profesyonel yapýmlarýn bulunduðu bir platform olma özelliðine de sahip olan MySpace, henüz test aþamasýnda olan sitede kiþisel video ve televizyon þovlarýna aðýrlýk verecek.

MySpace Baþkan Yardýmcýsý Jeff Berman, San Francisco`da yaptýðý açýklamada sitenin "Týpký NBC ve Fox gibi çalýþacaðýný" söyledi. Ýnternet kullanýcýlarýnýn iletiþim kurmak için videoyu yolunu kullanmalarýnda büyük bir patlama meydana geldiðini kaydeden MySpace Baþkan Yardýmcýsý, beta olarak hizmete baþlayan video sitesinin baþlangýçtan itibaren de 7 farklý dilde yayýn yaptýðýný kaydetti.
Sitenin kurucularý, Amerika`da en fazla ziyaret edilen site ve dünyanýn en popüler sosyal iletiþim aðý olan MySpace`in bu baþarýsýný katlamayý umuyor. Site, genellikle genç kullanýcýlarýn kendi düzenledikleri sayfalarda fotoðraf, günlük, video ve müzik paylaþýmý yaptýklarý bir forum olarak çalýþýyor.

MySpace, bu siteyle ayný zamanda video paylaþým dünyasýnýn yüzde 70`ini elinde bulundurarak tartýþmasýz kralý olan YouTube`a meydana okumaya çalýþacak. Medya istatistiklerine göre MySpace.com`da video yayýnlanmaya baþladýðý þubat ayýndan bu yana YouTube`un istatistiklerini düþüþ yaþanmýþtý.

MySpace`in video izleme sitesi, myspacetv.com adresinden ziyaret edilebilir

 



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat