Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Aslanda son aday Kone

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3080
Tarih: 18-05-2024 Saat 04:04


Konu: Aslanda son aday Kone
Mesajı Yazan: Azrail
Konu: Aslanda son aday Kone
Mesaj Tarihi: 09-08-2007 Saat 20:54
Galatasaray Yönetim Kurulu'nun, Hollanda'da PSV Eindhoven'in formasý giyen 24 yaþýndaki forvet oyuncusunun transferinde son aþamaya geldiði, Le Mans'da oynayan Grafite ile Portolu Postiga'nýn ise yedekte tutulduðu öðrenildi.



 Yabancý santrfor arayýþlarýný tüm hýzýyla sürdüren Galatasaray'ýn PSV'nin genç forveti Arouna Kone'yi renklerine baðlamaya çalýþtýðý öðrenildi.

Fildiþi Sahili Milli Takýmý'nýn da formasýný giyen 24 yaþýndaki yýldýz oyuncu için Hollanda ekibi ile anlaþma noktasýna gelen sarý - kýrmýzýlý kulübün, en geç hafta sonuna kadar bu transfere nokta koymasýnýn beklendiði bildirildi.

PSV formasý altýnda 52 maçta 21 gol atan ve birçok Avrupa kulübünün peþinde koþtuðu Kone'nin milli takýmda ise 25 maçta 7 golü bulunuyor.
Hýzý, tekniði ve güçlü fiziði ile dikkat çeken genç yýldýzý ilk sýrada tutan yönetimin, bu transferde pürüz çýkmasý halinde alternatif olarak Fransa'nýn Le Mans takýmýnda oynayan Grafite'i düþündüðü bildirildi.

29 yaþýndaki Brezilyalý oyuncuyu uzun süredir yakýn takibe alan Galatasaraylý yöneticilerin, 34 maçta 12 gol atan Grafite için her konuda anlaþmaya vardýklarý öðrenildi. Türkiye'ye gelmeye sýcak bakan Brezilyalý golcünün, sarý-kýrmýzýlý kulüpten haber beklediði ifade edildi.

UEFA'da oynayacaklar
Galatasaray'ýn forvet arayýþlarýnda listesine aldýðý üçüncü ismin ise Portolu Helder Postiga olduðu öðrenildi. 25 yaþýndaki oyuncu 2003 sezonunda büyük umutlarla Tottenham'a transfer olmuþ ancak bir yýl sonra Porto'ya geri dönmüþtü.

2006 yýlýnda Saint - Etienne'de kiralýk oynayan Postiga geçtiðimiz sezon Porto formasý altýnda 24 maçta 10 gol atmýþtý. 30 kez Portekiz Milli Takýmý'nda da görev alan yýldýz oyuncu 10 kez aðlarý havalandýrmýþtý.

Galatasaray Yönetimi'nin öncelikle Kone'yi transfer etmek için tüm olanaklarýný zorladýðý, diðer iki ismin ise yedekte bekletildiði kaydedildi. Sarý-kýrmýzýlýlar, yeni forvetlerini UEFA Kupasý ön elemesinde oynatmayý da planlýyor.



Cevaplar:
Mesajı Yazan: S3Z3R
Mesaj Tarihi: 09-08-2007 Saat 20:58
 insallh gelir


Mesajı Yazan: S3Z3R
Mesaj Tarihi: 09-08-2007 Saat 21:09
 galiba adnan amca alcak koneyi



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat