Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ali Şen sürücüleri uyardı

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Güncel
Forum Tanımlaması: Türkiye gündemindeki konular ve Dünyada olup biten haberler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3000
Tarih: 22-09-2024 Saat 05:30


Konu: Ali Şen sürücüleri uyardı
Mesajı Yazan: eren_tufekci
Konu: Ali Şen sürücüleri uyardı
Mesaj Tarihi: 04-07-2007 Saat 20:04
 Şarkıcı http://www.sondakika.com/baris-akarsu/ - Barış Akarsu 'nun geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakıma alındığı hastaneyi ziyaret eden http://www.sondakika.com/ali-sen/ - Ali Şen , özellikle Bodrum'a gelen sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

"Üç günlük telaş içinde insanlar sakat kalıyor, ölüyor" diyen Şen, "Buna çok üzülüyorum. Tavsiyem, herkes özellikle Bodrum'a gelişlerinde araba sürerken çok çok dikkatli olsunlar. Geride kalanlar acı çekiyor. Bundan üzüntü duyuyorum. Öyle araba kullananlar var ki özellikle gençler. Kendilerini düşünsünler ama özellikle anne babalarını ve sevenlerini düşünsünler. Ben geceleri Bodrum'a mümkün olduğunca gelmiyorum" dedi.

Bu arada, geçtiğimiz yıllarda görülen gerek üzerine trafik ışıklarının kaldırıldığı Torba Kavşağı'nda hata olduğunu söyleyen http://www.sondakika.com/ali-sen/ - Ali Şen şunları söyledi:

"Işıklandırma olması lazım. Tatil yöresine gelenler sanki o şehirde yaşadıkları stresten uzaklaşıyormuş gibi ayaklarını gaz pedalından çekmiyorlar, insanlar ayaklarını gaz pedalından uzak tutsunlar. Bu akılsızlık. Ayağını gazdan kaldırmıyorsa kimse Bodrum'a gelmesin".

Şen, hastaneden ayrılırken yoğun bakımdaki şarkıcı Akarsu için "Allah yardımcısı olsun" dedi.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat