Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Adsl yeni tarifeler 1 temmuzda açýklanabilir

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Off-Topic
Forum Adı: Genel
Forum Tanımlaması: Her konuda yazabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=2985
Tarih: 03-07-2024 Saat 03:12


Konu: Adsl yeni tarifeler 1 temmuzda açýklanabilir
Mesajı Yazan: hackers_kral
Konu: Adsl yeni tarifeler 1 temmuzda açýklanabilir
Mesaj Tarihi: 29-06-2007 Saat 01:52
 Panelin ilk konuþmacýsý Türk Telekom Baþkaný Dr.Paul Doany þunlarý söyledi :

ADSL kapasitemizi geliþtiriyoruz ve yeni IP/DSLAM yatýrýmýmýz da dahil olmak üzere 8 milyon kurulu kapasiteye ulaþmayý planlýyoruz.

Yeni ADSL tarifemiz, yeni toptan ve veri akýþ tarifelerimizin hemen arkasýndan 1 temmuzdan sonra uygulanacak. ISS’lere, yerel aðýn paylaþýmýna (YAPA – LLU) ilave olarak, pazarda rekabet þansý yaratan bir imkan oluyor. Ama bu firmalarýn yatýrým yapmalarý da gerekiyor.

Sýnýrsýz 1 MB/s ve 2 MB/s hýzlar için 2006 baþýndaki fiyatlara nazaran, toptan tarifelerde % 70 civarýnda düþme var. Ayrýca 4 MB/s hýzý da sunmaya baþlýyoruz. ISS’ler 24 ay taahhüt eden kullanýcýlarýna iyi fiyatlar da sunabilir hale geldiler.

Kýrsal alanlar için farklý tarifeler üzerinde çalýþýyoruz. Çünkü kýrsal alanda switch’leri açtýk. Yeni fiyatlarýmýz, diðer rekabetin yüksek olduðu pazarlarla kýyaslanýrsa bir hayli rekabetçi olduðu görülecektir.
 
 
Bunlar toptan tarifeler görüldüðü gibi 256k adsl kalkacak ve 4mbit lik yeni tarife gelecek. Fiyatlar tabi bu tablodakinden daha fazla olacak ne kadar olacaðýný tahmin edebiliriz ancak.
http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=18521 - Kaynak


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat