Bakteri Diyalogları
-ne var lan? ne istiyon gene... -olm sus, sessiz konuş...çaktırmadan yukarı bak.. -ne var lan yukar...hasss... -yaa. izliyolar olm, mikroskop bu.. -e napcaz.. -bölünüp ikiye ayrılalım, izimizi kaybettirmeye çalışalım. -hadi bakalım... -hobaaa..
-------------------------------------------
-alo nurettin,gel kocum bira mayaliyoruz hikmettinlerle -vay bre kafirler, bekleyin..
- hamza dayı, yengeyi nutrettin in klonuyla görmüşler... - neaaa? parçalarım ulan çekirdeğini, nerde o? - aha şu değil mi? - yaw o bizim hanımın 4 nesil klonu. yetişkin bir bakteri o. - sorun yok o zaman, hadin bölünüp okey oynayalım. - ama bu sefer plazmalar senden. - ayıpsın abi...
- naber lan ibibik! - saygılı ol... mitoz geçirerek seni ben ürettim! - hadi len... asıl ben seni! - ama ama ama...
- hnkkkkhhh!!! - abi noluyo? - hnnnhhhhh!! - iyi misin abi? - ya kabız olmuşum da, mitoz geçiremiyorum
geceyarısı: -kız neriman, hişşt kııs, bölünsene fantezi yapalım, ha?
-musteri bakteri: bardaki herkese benden bi içki -geri kalanlar: Alllaaah bölünün...
- ulan bölün dur, bi gün de hayatın anlamı nedir diye düşündünüz mü ? - sus bi yav bölünmeye devam et
- Nusret abi az ilerde ağzına layık protein molekülü gördüm abi + Eywallah koçum dur hemen koful oluşturayım
- Kız Naciye koca bulun mu kız? Kikir de kikir + Ya bulsak nolcak yine mitoz bölüncez
- Kanka öyle bir hatun yaptım ki bir Endoplazmik Retukulüm ü var of diyorum sana + Mitokondrileri de büyük mü bari - Ele geliyor abi işte bıngıl bıngıl + Nasıl yani ele geliyor? El de ne ki
-------------------------------------
-abi kavga var -tamam koç, bölünüp geliyorum hemen
-nan olm kosun kosun ayse hanım teyzeler sut koymuşlar dışarı yiyelim -yok nan geçen bizim ahmetlerin sulale gitti hepsi orda yoğurt oldular walla
Sercan abi,ablam telefona gelemez,şu an bölünüyo.. -hiii..niye söyledin,öldürcem seni!
-abi okeye dördüncü lazım -nabiim,bölün..
-Ulan yine yanlış adamı yakaladınız -buda mı klon çıktı komserim,of yaa bu kaçıncı..
-içinizdeki güce inanın atomcuklar! -nasıl yani? -sizdeki o çekirdeğin içinde öyle bir güç varki,açığa çıktımı dünyayı sarsar.Kendine güven.. -hadi len ordan..
-hmm..adın mandrake demek..ne yaparsın -ikiye bölünebilirim -hadi len ordan..
HMCK nın vücuduna giren bakteriler.... 1- abi biz bu vücuda girdik ama iyi mi yaptık bilmiyorum 2- keyfini çıkar olm hergün alkolümüz sigaramız geliyor patates kızartmamız geliyor daha ne?? 1- onu diyorum abi işte pek sağlıklı bir yaşam değil pek ayık gezmiyoruz hergün alkol...
------------- http://imageshack.us">
|