Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

aslýya mektup

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Off-Topic
Forum Adı: Geyik Muhabbet Ve Komedi
Forum Tanımlaması: Geyik adýna ne varsa,sohbet,muhabbet buraya
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=2681
Tarih: 16-11-2024 Saat 07:49

Konu: aslýya mektup
Mesajı Yazan: emre_61
Konu: aslýya mektup
Mesaj Tarihi: 01-03-2007 Saat 22:12
 ASLIYA MEKTUP (Bilgisayar içerikli bir yazý)
Sevgili @sli

Seni ram' ýnýn alamayacaðý kadar çok seviyorum. Zipsiz, zapsýz olduðun gibi...Seni ilk gördüðüm anda formatlandim. Bana öyle bir sistem transfer ettin ki, hiç bir komut artýk beni senden ayýramaz. Seninle çoklu ortamlar da dahil, her ortamda mutlu olabileceðimi biliyorum.Senin megahertz'in beni de ateþliyor. Bakýþlarýn beni taa derinden scan ediyor.

Sana çok güveniyorum, bu mektubumu baþkasýna forward etmeyeceðini de çok iyi biliyorum. Ben, seninle evleneceðim @sli. Evleninceye kadar da söz; sana hiç bir þey insert etmeyeceðim. Evlenmeden önce DR NORTON' dan randevu aldým, ikimiz de usulen bir virüs taramasýndan geçeceðiz. Merak etme hiç bilmediðim softwareler' le iliþkim olmadý.Senin için hardware' i taþ gibi diyorlar, ancak biliyorsun ki benim için software güzelliði hardware güzelliðinden önde gelir.

@sli, seninle biz çok dvd'ler seyredeceðiz. Sana evlilik yýl dönümünde 24 hýzlý rewritable dvd alacaðým. Pembe slotlu kasamýz, içinde nur topu gibi hard disklerimiz olacak. Tatillerimizde ikimiz de birer Windows gezgini olacaðýz. Daha sonra da ver elini Ýnternet. Sana güzel görünmek için öyle çok çalýþacaðým ki, üç hafta sonra karsýna yirmi bir inch plazma ekran gibi çýkacaðým. Ondan sonra istersen beni duvarýna bile asabilirsin. Akþamlarý dizlerinin üzerinde bir laptop gibi yatacaðým. Asla uyku moduna geçmeyeceðim @sli.

Biz seninle ýþýklarý kapatýp kucaklarýmýzda klavye sabahlara kadar chat edeceðiz. Ancak ilk yýllarda senden biraz tasarruflu olmaný isteyeceðim, onun için screen saver, standbye modu vs. anlarsýn ya açýk dikkatli olmaný isteyeceðim. Salonumuzun bas köþesine babamýn eski 10 megabaytlýk bilgisayarýný koyacaðým, malum sark köþeleri bana hep çok sýcak gelmiþtir, yanýna da 5,25 lik disketler. O biçim nostalji olacak. Hatta yýlbaþý akþamlarý tetris falan oynayabiliriz. Kendimizi hep geliþtireceðiz, zaman hangi ram'i gerektiriyorsa uyacaðýz. Birbirimizden fikir download'unu bir gurur meselesi yapmayacaðýz. Aramýzda ayrý gayri olmayacak, herkes birbirinin sörfüne saygý duyacak.O seni istemeye anasýný gönderen herifin sitesini ***** ettim, anasýný da hack edeceðim. Ben geleneklere sadýk kalmak istiyorum þeker @slicigim.

TV kartýný kýz tarafý alýrmýþ. Seni, çeyiz sandýðýndaki emek emek doldurdugun CD-rom'larla bekliyorum. Ben de sana amazon.com dan beþ taþlý bir yüzük sipariþi verdim bile. Nikahýmýzda da real player çalacak... Home page'indekilere de çok selam, her baytýný öpüyorum, CPU'm daima seninle

Cevaplar:
Mesajı Yazan: AJAN
Mesaj Tarihi: 03-03-2007 Saat 00:06
 iþte teknoloji ile ilgili hikayelerin günlük yaþamda olmayacaðý olaylara örnek vermiþsin teþkkür

-------------
http://imageshack.us">

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat