Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bar Hayaletleri

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Off-Topic
Forum Adı: Genel
Forum Tanımlaması: Her konuda yazabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=2674
Tarih: 18-05-2024 Saat 22:55


Konu: Bar Hayaletleri
Mesajı Yazan: çaðýltay
Konu: Bar Hayaletleri
Mesaj Tarihi: 28-02-2007 Saat 01:54
 
Bar Hayaletleri

Hayaletlere dünyanýn hemen hemen her yerinde rastlanýr. Ayrýca bu olay yeri bakýmýndan ilginçtir...

Steve Burcell ve ailesi bir zamanlar hayaletli bir evde yaþamýþlardý. Daha sonra bu evi sattýlar, bir bar satýn aldýlar. Kendileri de ailece barýn üzerindeki bir evde oturacaklardý. Karýsý ve iki kýzýyla birlikte yeni eve yerleþtikten sonra hayaletlerden kurtulduklarýna inanmýþlardý. Uzunca bir zamanýn ardýndan, Burcell, bir arkadaþýyla beraber barda oturmuþ sohbet ederken, barýn kapýsý sallanmaya baþladý. Kalýn demir kapýnýn sallanmasý çok ilginçti.

Birden kapýn ardýna kadar açýlýp, içerisi dumanla dolunca, þaþkýnlýklarý bir kat daha artmýþtý. Derken kadehlerden bir tanesi yere düþtü ve Steve Burcell, barýn daha önceki sahibi bayan Bee'nin ruhunun onlarý ziyarete geldiðini düþünmüþtü. Arkadaþlarýna bu varlýðýn barýn daha önceki sahibi olduðunu ve kadýnýn ölümünden sonra ruhunun barý ve evi sýklýkla ziyaret ettiðini anlattý. Gerçekte Steve Burcell, barýn eski sahibinden de hoþlanmaktaydý. Steve Burcell, barda olan olaylar karþýsýnda barýn eski sahibesi kadýnýn ruhunun eski yaþadýðý yerleri ziyaret etmesinde bir sakýnca görmüyordu, fakat eþi ve de çocuklarý hayaletli bir evde yaþamak istemiyorlardý. Bunun üzerine bu barý beraberinde evi satarak baþka bir ev satýn aldýlar.

Bir süre her þey yolunda gitti. Oysaki hayaletlerden kurtulduklarýna sevinen Burcell'leri yeni bir sürpriz bekliyordu. Evin on yedi yaþýndaki kýzý Stephanie mutfakta bulaþýk yýkar iken birisinin içeri tarafa girdiðini hissederek, arkasýna döndü. Kapýnýn yan tarafýnda küçük bir kýz çocuðu duruyordu. Küçük kýz, büyük bir dikkatlilikle onu süzüyordu. Stephanie, kýza doðru bir adým atar atmaz küçük hayalet ortadan yok oldu. Daha sonra ise komþularý, Burcell'lere bu evin ikinci dünya savaþýnda bombalanýp, yýkýldýðýný ve de evin sahiplerinin binayý onardýklarýný anlattýlar. Sonralarý anlaþýldý ki meðerse, Stephanie'nin gördüðü küçük kýz bombardýman esnasýnda ölmüþ bir çocuktu.
Alýntýdýr.


-------------
http://imageshack.us">





Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat