Ben seninle chat yapabilme ihtimalini sevdim Sensiz can sýkýntýlý bir ortamda vazcaydým Bilgisayarýmý iþ için kullanmaktan Ve artýk BÝLGÝSAYARIM´da BAÞLANGIÇ´a Ýlave edilmiþti chat odam Ben seninle bir gün o odada Chat yapabilme ihtimalini sevdim. Sana þiirler biriktiriyordum BELGELERÝM klasöründe Ama sen yoktun... Ben senin benimle chat yapabilme ihtimalini sevdim Ne zaman karþýsýna otursam bilgisayarýmýn ICQ´da ONLINE olma ihtimalini sevdim PASSWORD´u yazmamla baþlayan Ömrümün en uzun Ömrümün en kýsa Ömrümün en çocuk Ömrümün en ihtiyar zamanlarýný bekliyorum Çünkü sonunda sen orada oluyordun. Connect oluyordun Ben senden E-MAIL alma ihtimalini sevdim Ben seninle bir gün okullara 200 metre bir cafede Ben seninle ofisteki kalabalýðýmýn ortasýndaki masamda Ben seninle kimsenin bilmek zorunda olmadýðý sessiz odamda,chatte olma ihtimalini sevdim Ben seni hiç sevmedim ki Ben senin benimle chat yapabilme ihtimalini sevdim Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akþamlarda yaptýðýmýz chatleri sevdim Bir çiçek SCRIPT´ini bir gül SCRIPT´ini sevdim Ben yýldýzlarý sevdim Download alanlarýndan gelip BÝLGÝSAYARIM´da durdular Ben seni hiç sevmedimki Beni KICK´lediðinde AUTO JOIN olmayý sevdim Taþlarý sevdim baþýma vurduðunda Aðlamayý sevdim DISCONNECT olduðumda Yalnýz olduðumu anladýðýmda Odayý yeniden kurmayý sevdim Ben seni hiç sevmedim ki Kuþlara CAPS LOCK´ý öðretmeni sevdim ACTION´larla konuþmaný Ýnsana hatýrlatmaný Chat´in bir adýnýnda GEYÝK olmalýðýný Ben seni hiç sevmedim ki Düþtüðün zaman Düþmeni sevdim SERVER´ý sevdim geldiðin zaman Kalmaný sevmedim Korkuyordum sana alýþmaktan Yine de sevdim gülümsemeyi BYE deyip ayrýlýþýnýn ardýndan Ben seni hiç sevmedim ki Ben seninle chat yapma ihtimalini sevdim Ben chatlersem ADAM GÝBÝ chatlerim…
|