Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Beykoz'da þok istifa

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Basketbol
Forum Tanımlaması: Basketbol Hakkýndaký Düþüncelerýnýzý Burada Paylaþabilirsiniz...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=2453
Tarih: 19-04-2024 Saat 13:21


Konu: Beykoz'da þok istifa
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Beykoz'da þok istifa
Mesaj Tarihi: 26-12-2006 Saat 07:49
 

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Beykoz'un antrenörü Ýhsan Bayülken, görevinden istifa etti.

Ýhsan Bayülken, menajer Zeki Can ve yardýmcý antrenör Hüsnü Çakýrgil ile birlikte özveriyle çalýþtýklarý Beykoz basketbol takýmýndaki görevlerinden ayrýldýklarýný belirterek, "Bu zaman içinde her türlü olumlu, olumsuz þartta çalýþan basketbolcularýmýza, sayýn baþkan Zeki Aksu, yönetici Tuðrul Selçuk ve yönetim kurulu üyelerine teþekkür ederiz" dedi.

Bayülken, görev sürelerince kendilerine destek olan Beykozlu basketbol severlere de teþekkür ederken, "Son maçýmýzýn bitiminde ekibimize ve oyuncularýmýza yapýlan küfürlü yaklaþýmdan dolayý da yaþadýðýmýz üzüntüyü belirtmek isteriz. 100. yýlýnda Beykoz basketbol takýmýnýn Birinci Lig'de yer almasýný tüm içtenliðimizle diliyoruz" diye konuþtu

Beykoz baþkanýndan teþekkür

Beko Basketbol Ligi takýmlarýndan Beykoz'un kulüp baþkaný Zeki Aksu, antrenör Ýhsan Bayülken ve ekibinin istifalarýný saygýyla karþýladýklarýný ve kendilerine teþekkür ettiklerini söyledi.

Aksu,  istifanýn tek taraflý bir karar olduðunu belirterek, "Beykoz hedefleri olan bir takým. Yeni antrenör arayýþlarýmýz baþladý. Beykoz'un hedeflerinden sapma yoktur. Hedefimiz ilk 10'du. Ýstifa eden arkadaþlarýmýza hizmetleri nedeniyle teþekkür ediyoruz" diye konuþtu.

Takýmý, Beþiktaþ maçýna altyapý genel koordinatörü Bülent Girgin'in hazýrlayacaðýný anlatan Aksu, "Antrenör arayýþýnda acelemiz yok. Ýnce eleyip sýk dokuyacaðýz" dedi.




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat