Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kedere röveþata: 2-2

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=2390
Tarih: 30-06-2024 Saat 10:26


Konu: Kedere röveþata: 2-2
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Kedere röveþata: 2-2
Mesaj Tarihi: 14-12-2006 Saat 08:39
 Mücadelenin ilk dakikalarý oynanýyor... Frankfurk ilk dakikalarda Fenerbahçe kalesinde pozisyon aradaý. Sol kanattan kullanýlan taç atýþýnda meþin yuvarlak sað kanada açýldý. Burdan Rehmer ceza sahasýnýn dýþýndan þut denedi. Top Volkan'ýn koruduðu kalenin yanýndan auta çýktý.

5. dakika. Fenerbahçe bu dakikada ilk kez rakip ceza sahasýna sað kanattan sokuldu. Appiah'ýn pasýyla çizgi üzerinde buluþan Önder'in ortasýnda savunma meþin yuvaraða ayak koyarak kornere çeldi. Köþe atýþýn Alex kullandý. Ceza sahasýna gelen topa Aurelio kafayý vurdu. Top direðin dibinden auta çýktý.

6. dakika. Fenerbahçe bu dakikada Frankfurt kalesine Tuncay ile yokldý. Ceza sahasýnýn dýþýndan atýlan sert þuttan meþin yuvarlak bir kez daha direði syýrýp auta çýktý.

7. dakika. Tuncay'ýn pasýyla ceza sahasýna giren Kezman, bir anda kalece Pröll ile karþý karþýya kaldý. Golcü ismin þutunda kaleciyi geçen topu Frankfurt savunmasý çizgi üzerinden çýkarttý.

 8. dakika. Sað kanattan ani geliþen Frankfurt ataðýnda topu aðlarýmýzda gördük. Ceza sahasýna ortalanan topu Japon golcü Takahara ön direkte iyi takip edip kafayý vurdu. Yere çarpan top ters taraftan Fenerbahçe aðlarýna gitti.

javascript:resimAktar%281,103941f.jpg%29">

Bu golle Frankfurt, Fenerbahçe karþýsýnda 1-0 öne geçti.

14. dakika. Fenerbahçe, bu dakikada beraberlik golü için bir þans yakaladý. Rakip ceza sahasýnýn önünde serbest atýþ kazandýk. Alex'in pasýnda ceza sahasýnýn içinde önce Kezman sonra Appiah ile þut þanslarý bulduk. Frankfurt savunmasý zamanýnda müdahalelerle tehlikeyi uzaklaþtýrmayý baþardý.

17. dakika. Fenerbahçe ilk dakikalardan itibaren tutuk bir görüntü sergiliyor. Frankfurt sahaya iyi yayýlýyor. Hýzlý ataklarla Fenerbahçe kalesinde tehlikeli oluyor.

20. dakika. Fenerbahçe, beraberlik golüne çok yaklaþtý. Sað kanattan geliþen atakta Aurelio sýfýra kadar inip ortasýný yaptý. Ön direkte Alex kafayý vuramadý. Arka direkte bekleyen Kezman'dan önce savunma topu kornere çeldi.

Köþe atýþýný Alex kullandý. Ceza sahasýnýn önünde Tuncay topla buluþtuðu anda müthiþ bir þut çýkarttý. Füze gibi giden meþin yuvarlak üst direkte patlayarak auta çýktý.

javascript:resimAktar%281,103951T.jpg%29">

25. dakika. Fenerbahçe, beraberlik golü için Frankfurt kalesine yükleniyor. Bu dakikada sað kanattan geliþen atak yine rakip ceza sahasý içinde etkili oldu. Yerden gelen ortaya Kezman hareketledi. Kimsenin uzaklaþtýramadýðý top bir anda boþta kaldý. Tuncay altýpas üzerinde topu önünde bulduðu anda þutunu attý. Savunmaya çarpan top kornere çýktý.

27. dakika. Fenerbahçe ataðýnda ceza sahasýnýn önünde Aurelio kaleyi gördüðü anda þutunu attý. Sert giden topu kaleci Pröll yumruklayarak çýkarttý. Atak sað kanattan devam etti. Tekrar ceza sahasýna yapýlan ortaya Appiah yatarak vurdu. Savunma topun kaleye yönelmesine müsade etmedi.

30. dakika. Mücadelede yarým saatlik dilim geride kaldý. Fenerbahçe kalesinde gördüðü gol sonrasý üzerindeki þoku atmaya çalýþýyor. Sarý-Lacivertliler'e tur için beraberlik dahi yetiyor. Frankfurt ilk dakikalarda kurduðu baskýyla golü bulduktan sonra kendi yarý sahasýna kapanmýþ durumda. Fenerbahçe oyunun hakimiyetini eline geçirmiþ durumda. Ýyi pozisyonlarda bulan ekibimiz gol atmayý baþabilmiþ deðil.

31. dakika. Fenerbahçe sað kanattan köþe atýþý kullandý. Ýleri çýkan Lugano uygun durumda kafayý vurdu. Yerden seken top kalenin az farkla yanýndan auta çýktý.

33. dakika. Fenerbahçe, yine beraberlik golüne çok yaklaþtý. Sað kanattan Appiah, ceza sahasýnýn önündeki Alex'e yerden pasýný attý. Brezilyalý yýldýz, önündeki rakibinden þýk bir çalýmla sýyrýldýðý anda ceza sahasýnýn önünden harika bir þut çýkarttý. Üst direði yalýyan meþin yuvarlak auta çýktý. Þans  bu dakikaya kadar Fenerbahçe'nin yanýnda deðil. Sarý-Lacivertliler, oyunda tamamen hakimiyeti eline almýþ durumda.

37. dakika. Frankfurt'un Fenerbahçe karþýsýnda Japon golcü Takahara'nýn attýðý golle 1-0'lýk üstünlüðü devam ediyor. Sarý-Lacivertliler, topla oynamada %64'e % 36'lýk bir üstünlük kurdu. Frankfurt tüm hatlarýyla kapanýyor.

39. dakika. Fenerbahçe, yine sað kanadý etkili kullandý. Tuncay'ýn ara pasýyla Aurelio rakip ceza sahasýna sokuldu. Sýfýrda ortasýný yapmaya hazýrlanan Brezilyalý futbolcudan önce son anda savunma ayak koyarak tehlikeyi kornerle savuþturdu.

41. dakika. Mücadelenin ilk yarýsý için artýk son bölümlere girildi. Fenerbahçe'nin baskýsý bu anlarda biraz azaldý. Alman ekibi kontrollü futbolunu devam ettiriyor.

42. dakika. Fenerbahçe, Alex ile etkili bir pozisyondan daha yararlanamadý. Sol kanattan Uður Boral'ýn ceza sahasýna ortasýný iyi takip eden Alex altýpas üzerinde yükselip kafayý vurdu. Yerden seken meþin yuvarlaðý kaleci Pröll kolaylýkla kontrol etmeyi baþardý.

45. dakika. Fenerbahçe maçýn son dakikalarýnda yine rakip kaleye etkili geldi. Önder'in sað kanattan yaptýðý ortayý kaleci Pröll arka direkte Kezman'ýn baþýnýn üzerinden son anda tokatlayarak kornere attý.

45+1. dakika. Fenerbahçe son anlarda gol için bastýrýyor. Sað kanattan Önder ceza sahasýna ortasýný yaptý. Kezman iyi yükselip savunmanýn arasýndan kafayý vurdu. Yerden sekip direðin dibene yönelen topu kaleci Pröll harika uzanarak çeldi. Sað kanada açýlan topu takip eden Önder uygun durumda kale yerine topu tribünlere vurdu.

javascript:resimAktar%281,10396kezi.jpg%29">

Ýlk yarýda tek gol Frankfurt'tan geldi. Kadýköy'de Fenerbahçe ilk yarýyý Alman ekibi karþýsýnda 1-0 maðlup kapattý.

MAÇTA ÝKÝNCÝ YARI

Mücadelede ikinci yarý oynanýyor. Fenerbahçe, ikinci yarýya hýzlý baþladý. Beraberlik golü için saðlý sollu ataklarla rakip kaleye yüklenmeye çalýþýyor. Frankfurt tempoyu düþürmek için aðýrdan alýyor.

49. dakika. Frankfurt, Fenerbahçe yarý sahasýnýn ortasýda serbest vuruþ kullandý. Ceza sahasýna gelen top kaleci Volkan'ýn ellerinde kaldý.

 51. dakika. Fenerbahçe orta sahasada Aurelio ile top kaybý yaptý... Ani geliþen atakta, sað kanada atýlan topa Edu ayak koydu. Sol kanatta Fink'in önünde kalan topu Alman futbolcu ceza sahasýna ortasýný yaptý. Japon futbolcu Takahara þýk bir kafa vuruþu yaptý. Yerden seken topu kaleci Volkan çýkartamadý. Meþin yuvarlak 2. kez Fenerbahçe aðlarýyla buluþtu.

javascript:resimAktar%281,10398voli.jpg%29">

Japon futbolcunun 2 golüyle Frankfurt, Fenerbahçe karþýsýnda 2-0'lýk üstünlük yakaladý.

 52. dakika. Fenerbahçe'de Zico, Deniz Barýþ'ý kenara çekti. Oyuna giren isim Mehmet Yozðatlý oldu.

Maçýn baþýndan beri Alman ekibi Fenerbahçe kalesine 2 kez etkili gelebildi. Ýki kafa vuruþunda da kaleci Volkan toplarý çýkartmayý baþaramadý.

59. dakika. Fenerbahçe, 2. yarýnýn hemen baþýnda yediði golün þokunu üzerinden atmak istiyor. Sol kanattan ceza sahasýna ortalanan topa Lugano kafayý vurdu. Aurilo meþin yuvarlaðý iyi takip edip topu Frankfurt aðlarýna býraktý. Yan hakem bu pozisyonda Alman  ekibinden 6 numaranýn ofsaytý bozduðunu görerek bayraðýný çekmedi. Maçýn Hollandalý orta hakemi anlamsýz bir þekilde Fenerbahçe'nin bariz golünü geçerli saymadý. Yan hakemin bayrak kaldýrmamasýna raðmen ofsayt kararý verdi.

javascript:resimAktar%281,10399gol.jpg%29">

Bu gol güme gitti...

 60. dakika. Pozisyonun gol olduðu yönünde itiraz eden Kezman hakemden sarý kart gördü.

 63. dakika. Fenerbahçe golü Tuncay'ýn enfes kafa vuruþ ile buldu. Sol kanattan kullanýlan köþe atýþýnda ceza sahasýnda kendisini unutturan Tuncay Þanlý harika bir kafa vuruþu el topu Frankfurt kalesine býraktý. Bu golle maçta skor þimdi 2-1 oldu. Fenerbahçe tur için umutlandý.

javascript:resimAktar%281,10400tuni.jpg%29">

70. dakika. Fenerbahçe, gol için yükleniyor. Alex, sol kanattan serbest atýþ kullandý. Frankfurt savunmasý topu karþýladý. Ani atak Fenerbahçe kalesinde etkili oldu. Önder son anda ayak koyarak tehlikeyi önledi.

 72. dakika. Frankfurt'ta Weissenberger yerini Meier'e býraktý.

 72. dakika. Fenerbahçe'de Kezman oyundan alýndý. Deivid sahaya giren isim oldu.

 75. dakika. Fenerbahçe'de Aurelio yerini Semih Þentürk'e býraktý. Zico, tüm kozlarýný sahaya sürdü. Artýk son bölümlere girildi. Sarý-Lacivertliler'e tur için gol lazým.

79. dakika. Mücadelede artýk son bölümler oynanýyor. Fenerbahçe'nin Frankfurt karþýsýnda 2-1'lik maðlubiyeti devam ediyor. Sarý-Lacivertli ekip rakip kaleye bu dakikalarda etkili gidemiyor.

 80. dakika. Frankfurt'ta Kyrgiakos, Fenerbahçe'de Semih, hakemden sarý kart gördü.

 83. dakika. Fenerbahçe bu dakikada golü Semih ile buldu. Sol kanattan geliþen atakta, ceza sahasýna yapýlan ortaya Deivid hareketlenip vurdu. Kaleci Pröll topu çeldi fakat uzaklaþtýramdý. Semih altýpas içinde boþta kalan topa þýk bir rovöþata vuruþ yaptý. Direðin dibenden Fink topu elle çýkartmak istedi. Alman futbolcunun müdahelesine raðmen meþin yuvarlak Frankfurt aðlarýna gitti.

javascript:resimAktar%281,10401semi.jpg%29">

Semih'in bu þýk golüyle þimdi skora 2-2'lik eþitlik geldi.

90.
dakika. Maçta normal süre sona erdi. Artýk nefesler kesildi.

Hollandalý hakem uzatma süresi olarak 4 dakika ilave etti.

90+1 dakika. Frankfurt gol için tüm hatlarýyla Fenerbahçe kalesine yükleniyor. Sað kanattan ceza sahasýna gelen topa Takahara hareketlendi. Altýpas üzerinde kalemizdeki büyük tehlikeyi son anda araya giren Lugano kornerle uzaklaþtýrdý.

 90+3. dakika. Mücadele Semih Þentürk 2. sarý kartýný görüp kýrmýzý kart ile oyun dýþý kaldý. Bu anda Hollandalý hakem Wegereef 2. sarý kartýný gösterdiðinin farkýna varmadý. Semih, maçýn devam ettiði anda hakemin yanýna giderek bir kural hatasýna fýrsat vermeden kýrmýzý kartý isteyip kendisini oyundan attýrdý. Gerçekten ilginç bir an yaþandý.

Uzatma anlarýnda baþka gol olmadý. Fenerbahçe, 2-0 maðlup duruma düþtüðü maçta, Tuncay ve Semih'in golleriyle 2-2'lik beraberliði yakalayýp UEFA'da tur kapýsýný araladý.

MAÇ SONUCU: FENERBAHÇE: 2-2- E.FRANKFURT
  
 




Cevaplar:
Mesajı Yazan: kural
Mesaj Tarihi: 14-12-2006 Saat 18:32
 öldük öldük dirildik ama sonunda baþardýk.Artýk önümüz açýldý.Finale kadar yolu var.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat