Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kadýköy toz pembe! 3-0

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=2334
Tarih: 24-06-2024 Saat 13:32


Konu: Kadýköy toz pembe! 3-0
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Kadýköy toz pembe! 3-0
Mesaj Tarihi: 24-11-2006 Saat 06:57
 Temsilcimiz F.Bahçe UEFA Kupasý H Grubu'nda ikinci maçýnda Þükrü Saracoðlu Stadyumu'nda Ýtalyan ekibi Palermo'yu konuk etti.

Kupada ilk maçýnda Ýngiltere'de Newcastle United deplasmanýnda 1-0'lýk sonuçla kaybeden sarý-lacivertliler Palermo'yu güzel bir oyunla 3-0 gibi net ve farklý bir skor ile maðlup edip grupta 3 puanla tanýþtý. F.Bahçe'nin Ýtalyan ekibi karþýsýnda oynadýðý futbol ve gösterdiði performans futbolseverlerin beðenisini topladý.

F.Bahçe taraftarýnýn yoðun ilgi gösterdiði ve 90 dakika takýmýna destek olduðu karþýlaþmada temsilcimize galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Appiah ve 59. dakikada Lugano ve 81. dakikada Tuncay Þanlý kaydetti.

Uzun süren sakatlýðýnýn ardýndan Denizlispor ve Beþiktaþ maçlarýnda oyuna ikinci yarý dahil olan Sýrp golcü Mateja Kezman Palermo karþýsýnda mücadeleye ilk 11'de baþladý. Yýldýz futbolcu 19. dakikada Appiah'ýn attýðý golün hazýrlayýcýsýydý. 19. dakikada ceza sahasýna þýk hareketler ile giren Kezman Appiah'a doðru içeri kesti ve Appiah düzgün bir vuruþla topu aðlara gönderdi. Devre Appiah'ýn golü ile 1-0 F.Bahçe üstünlüðü ile tamamlandý.

Ýkinci yarýya iyi baþlayan F.Bahçe 59. dakikada ceza sahasýnda oluþan karambolde kaleci ile karþý karþýya kalan Lugano'nun vuruþuyla farký 2'ye çýkardý. 2-0

81. dakikada ise F.Bahçe'nin Avrupa Arenasý'ndaki en golcü futbolcusu olan Tuncay Þanlý sahneye çýktý. Tuncay ceza sahasýna girmeden sert ve düzgün bir vuruþla Palermo kalecisi Sirigu'yu avladý, farký 3'e çýkardý.

Bu dakikadan sonra baþka gol olmayýnca F.Bahçe, Ýtalya'da bu sezonun en iyi takýmlarýndan biri olan Palermo'yu evinde 3-0 maðlup ederek gruptan çýkma yolunda avantaj yakaladý.

MAÇTAN DAKÝKALAR (ÝLK YARI)
5. dakikada ceza sahasý sað çaprazý önünden Kezman'ýn sert vuruþunda kaleci Sirigu, uzanarak topu köþeden kornere çeldi.
11. dakikada ceza sahasý dýþýndan Alex'in yerden sert vuruþunda top, yandan auta çýktý.
15. dakikada sað kanattan kazanýlan köþe atýþýný kullanan Alex'in ceza sahasýna ortasýnda kale önünde Edu'nun vuruþunda top, az farkla yandan auta çýktý.
19. dakikada Alex'in pasýnda sað kanatta rakibinden sýyrýlarak ceza sahasýna giren Kezman, topu Appiah'ýn önüne býraktý. Appiah'ýn plase vuruþunda meþin yuvarlak, aðlarla buluþtu. 1-0
37. dakikada ceza sahasý dýþýndan Palermo'nun kullandýðý serbest atýþta ceza sahasýnda Barzagli'nin kafa vuruþunda top, üst direðe çarparak auta çýktý.
38. dakikada Palermo ceza sahasýnda yaþanan karambolde topu önünde bulan Kezman'ýn sert vuruþunda top, üstten auta çýktý.
44. dakikada Deniz'in uzun pasýnda ceza sahasýnda Edu, topu kafayla Kezman'ýn önüne indirdi. Kezman'ýn dönerek vuruþunda kaleci Sirigu, topu güçlükle önledi. Pozisyonun devamýnda karþýlaþmanýn hakemi, Lugano'nun yaptýðý hareketi faul olarak deðerlendirdi.

 




Cevaplar:
Mesajı Yazan: GOLDMAN
Mesaj Tarihi: 24-11-2006 Saat 07:01
 ben bir GALATASARAY taraftarý olarak fb ye UEFA kupasýnda baþarýlar diliyorum


Mesajı Yazan: c@ner@tion
Mesaj Tarihi: 25-11-2006 Saat 10:05
bu toz pembelik fb yi aldatmasýn rakip takýmýn 7 oyuncusu yoktu bunuda dikkate alalým...


Mesajı Yazan: Hawk
Mesaj Tarihi: 25-11-2006 Saat 19:09
 ayný þekildede fenerin marco-rüþtü-devied-vb oyucularý yoktu.Palermonun sadece devamlý oynayan 3 oyuncusu yoktu kadroda



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat