Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ZOR OLDU 2-1

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=2039
Tarih: 03-07-2024 Saat 18:00


Konu: ZOR OLDU 2-1
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: ZOR OLDU 2-1
Mesaj Tarihi: 09-11-2006 Saat 07:00
 Fortis Türkiye Kupasý 3. tur 2. hafta maçlarýnda Galatasaray Ýzmir Atatürk Stadý'nda Karþýyaka'ya konuk oldu.

Ligde ve Avrupa'da aldýðý sonuçlar ile çalkantýlý bir dönem yaþayan Galatasaray Ýzmir ekibini müsabakanýn ikinci yarýsýnda Ümit Karan ve Hasan Kabze ile bulduðu goller ile 2-1 maðlup ederek kötü gidiþine dur dedi ve kupada 2'de 2 yaparak puanýný 6'ya çýkardý.

Karþýlýklýklý ataklar ile geçen ilk yarý sonucunda takýmlar meþin yuvarlaðý aðlara gönderemedi ve devre 0-0 eþitlik ile tamamlandý. Ýkinci yarýda 62. dakikada Ümit Karan ve 74. dakikada oyuna ikinci yarýda giren Hasan Kabze'nin golleriyle farký ikiye çýkaran G.Saray'a Ýzmir ekibinden cevap 82. dakikada Birol ile geldi.

89. dakikada G.Saray kalecisi Fevzi yüzde yüzlük bir golü kurtararak sarý - kýrmýzýlýlar adýna olasý bir kazaya izin vermedi. Galatasaray 9 asýndan yoksun gittiði Ýzmir'de Karþýyaka virajýný kayýpsýz geçerken maçýn 54. dakikasýnda Necati yaptýðý ters hareket sonucu sakatlanarak sahayý gözyaþýyla terketti ve yerini Hasan Kabze'ye býraktý.

Fortis Türkiye Kupasý'nda grup maçlarýnda 2. hafta müsabakalarý yarýn oynanacak Konyaspor - Vestel Manisaspor karþýlaþmasý ile tamamlanacak.

MAÇTAN DAKÝKALAR
12. dakikada geliþen Galatasaray ataðýnda sol kanattan Sabri'nin ceza sahasýna yaptýðý ortada kale önünde Ümit Karan ve Carcusca, topa dokunamadý.
26. dakikada Orhan Ak'ýn uzun pasýnda ceza sahasýnda Necati, topa dokunamadý.
32. dakikada Necati'nin ara pasýnda ceza sahasý içinde topla buluþan Mehmet Topal, sert vurdu. Kaleci Recep, topu yumruklayarak uzaklaþtýrdý.
33. dakikada Carrusca'nýn soldan ortasýnda topa geliþine vuran Ümit Karan'ýn sert þutunda meþin yuvarlak, kaleci Recep'te kaldý.
44. dakikada sað kanattan Sezer Badur'un kullandýðý köþe atýþýnda ceza sahasý ön direkte iyi yükselen Birol'un kafa vuruþunda top, direðin dibinden auta çýktý.




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat