Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tümer'den þok eden fotoðraf

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1970
Tarih: 29-06-2024 Saat 06:16


Konu: Tümer'den þok eden fotoðraf
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Tümer'den þok eden fotoðraf
Mesaj Tarihi: 02-11-2006 Saat 19:33
 
 Zidane, Rapaic, Cruyff ve þimdi de Tümer... Gençler tarafýndan idol olarak görülen futbolcularýn alenen sigara içmesi yadýrganýyor. Buna son örnek de Fenerbahçeli futbolcu Tümer. Yýldýz futbolcu Tümer Metin, eþinin dedesinin cenazesinde sigara içerken görüntülendi. Uzmanlar bu hareketin çok yanlýþ bir olduðu görüþünde birleþti...

Zaman Gazetesi'de yer alan Yasin Tuncer'in 'Yeþil Sahalar Dumanaltý' baþlýklý haberine göre, Fenerbahçe'nin yýldýz futbolcusu Tümer Metin'in sigara içerken fotoðraf karelerine yakalandý. Bu hareket uzmanlarca çok yanlýþ bir olarak deðerlendirildi.
      

 Dünya futbolunun en büyük yýldýzlarýndan Fransýz futbolcu Zinedine Zidane'ýn 2006 Dünya Kupasý'nda otel lobisinde sigara içerken görüntülenmesi, yýllar önce efsanevi futbolcu Johann Cruyff'un Barcelona'da oynarken maçlardan önce bile sigara tutkusundan vazgeçmemesi kötü birer örnek olarak karþýmýzda duruyor.


      F.Bahçe'nin eski Hýrvat futbolcusu Milan Rapaic'in sigaraya düþkünlüðü o dönemdeki teknik direktör Werner Lorant'ý bile çileden çýkarmýþtý. Rapaic, Mustafa Denizli döneminde Almanya kampýnda toplantýyý terk edip, sigara molasý vermiþti. Türk futbolunda sigara tiryakileri arasýnda Rýdvan Dilmen, Cevat Prekazi, Recep Çetin, Faruk Yiðit, Pascal Nouma'yý da gösterebiliriz.


      Marmara Üniversitesi Spor Yönetim Bilimleri Anabilim Dalý Müdür Yardýmcýsý Prof. Dr. Müslim Bakýr, konuyla ilgili yaptýðý deðerlendirmede, ünlü bir futbolcunun toplum önünde sigara içmesinin affedilecek bir davranýþ olmadýðýný dile getirdi




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat