Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Hakan Þükür'den 3'lük kafa vuruþu

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1917
Tarih: 03-10-2024 Saat 02:06


Konu: Hakan Þükür'den 3'lük kafa vuruþu
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Hakan Þükür'den 3'lük kafa vuruþu
Mesaj Tarihi: 29-10-2006 Saat 05:59
 

Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Bülent Demirlek, Mustafa Emre Eyisoy, Serkan Akarca

Galatasaray: Mondragon, Sabri, Song, Tomas, Ferhat, Carrusca, Ayhan,
Inamoto, Arda, Iliç, Ümit

Gençlerbirliði: Gökhan, Risp, Tarore, Erkan, Mehmet Nas, Okan, Mehmet Çakýr, Ayman, Isaac, Haminu, Eren

MAÇ BAÞLADI...

2 dakika. Galatasaray ataðýnda rakip yarý sahada topla buluþan Ümit Karan Tarore'nin müdahelesiyle yerde kaldý. Serbest vuruþu kullanan isim Arda oldu. Ceza sahasýna gelen topa kimse dokunamadý. Meþin yuvarlak kaleci Gökhan'nýn ellerinde kaldý.

3. dakika. Kaleci Gökhan'nýn uzun degajýnda Galatasaray savunmasý topu sektirdi. Savunmanýn arkasýna sarkan Isaac topu kontrol edip kaleci Mondragon ile karþý karþýya kalacaðý anda savunmada Ferhat çok kritik bir müdahahele ile meþin yuvarlaðý taca gönderdi.

5. dakika. G.Birliði, Mehmet Çakýr ile Galatasaray kalesini yokladý. Sol kanattan Ýsaac'a atýlan pasta top sekerek Mehmet Çakýr'ýn önünde kaldý. Savunmanýn müdahele edemediði pozisyonda Çakýr'dan ceza sahasýnýn dýþýndan sert bir þut geldi. Mondragon üzerine gelen meþin yuvarlaðý iki hamlede güçlükle kontrol etti.

javascript:resimAktar%281,89231a.jpg%29">

8. dakika. Galatasaray bu anda gole çok yaklaþtý. Sol kanattan þýk hareketlerle rakiplerini birer birer geçen Ayhan Akman, ceza sahasýnýn çarprazýndan ortasýný yaptý. Altýpas içine gelen meþin yuvarlaða kaleci Gökhan, Ümit Karan'nýn baþýnýn üzerinden yumrukladý. Ceza sahasýnýn içinde kalan topa Ýliç vuramadý. Galatasaray golü kaçýran taraf oldu.

10. dakika. Ali Sami Yen'deki mücadele tempolu geçiyor. Ýki ekipte açýk futbolu tercih ediyor.  Karþýlýklý ataklar ve pozisyonlar var. Gol her an için iki ekipten de gelebilir.

12. dakika. Galatasaray gole Ayhan Akman ile çok yaklaþtý. Sað kanattan bindiren Sabri, ceza sahasý önündeki Ayhan'a yerden pasýný çýkarttý. 18 yayý üzerinde topla buluþan Galatasaraylý futbolcu yerden direðin dibine sert bir þut çýkarttý. Kaleci Gökhan'nýn uzandýðý pozisyonda meþin yuvarlak direðin dýþýna çarparak auta çýktý. Sarý-Kýrmýzýlýlar adýna þansýz bir an.

16. dakika. Galatasaray bu kezde Carrusca ile gole yaklaþtý. Sað kanattan Sabri'nin ceza sahasýna kestiði ortada meþin yuvarlak Ümit Karan'ý geçti. Arka direkte topla buluþan Carrusca, göðsüyle yumuþattýðý meþin yuvarlaðý yakýn mesafeden kaleye vurdu. Bu þutta top kalenin az farkla üzerinden auta çýktý. Galatasaray bir kez daha üstünlük sayýsýný bulamadý.

javascript:resimAktar%281,89241aa.jpg%29">

20. dakika. Galatasaar gol için bastýrýyor. Üst üste pozisyonlar ile gole yaklaþan Sarý-Kýrmýzýlýlar bu kezde Ümit Karan ile direði geçemedi. Ceza sahasýna þýk çalýmlarla sokulan Ayhan Akman, sað kanattan ceza sahasýna hareketlenen Ümit Karan'a güzel bir ara pasý býraktý. Karan, altýpas üzerinde topla buluþtuðu anda sert bir vuruþ yaptý. Meþin yuvarlak 90 tabir edilen noktadan oyun alanýna geri döndü.

javascript:resimAktar%281,89251aaa.jpg%29">

25. dakika. Galatasaray bir kez daha gole çok yaklaþtý. Sað kanattan geliþen atakta kimsenin dokunamadýðý top arka direkte bomboþ pozisyondaki Carrusca'nýn önünde kaldý. Arjantinli futbolcu topun geliþine plase bir vuruþ yaptý. Top üst direði sýyýrarak auta çýktý.

29. dakika. 0-0 beraberlikle geride kaldý. Gençlerbirliði açýk bir futbolu tercih ediyor. Galatasaray kanatlardan geliþtirdiði ataklarda tehlikeli pozisyonlar üretiyor.

30. dakika. Galatasaray ataðýnda Ýliç'in sol kanattan güzel hareketlerle sürüklediði meþin yuvarlak ceza sahasýndaki Arda'da kaldý. Arda önündeki rakiplerinden þýk bir hareketle sýyrýlýp ceza sahasýna girdiði anda þutunu attý. Kaleye pralele giden topa kimse müdahele edemedi.

32. dakika. Gençlerbirliði ani geliþen atakta Draman sað kanattan ceza sahasýna girdiði anda kaleci Mondragon ile karþý karþýya kaldý. Yerden yapýlan sert vuruþu kaleci Mondrogan köþeden harika bir refleks ile çýkartmayý baþardý.

javascript:resimAktar%281,89261aaaa.jpg%29">

 33. dakika. Galatasaray ataðýnda yerde kalan Ýliç hakemden rakibi için sarý kart isteyince kendisi gördü.

 35. dakika. Sað kanattan Gençlerbirliði ataðýnda Ýsaac'a sert giren Galatasaraylý savunmacý Tomas hakemden sarý kart gördü.

39. dakika. Galatasaray üst üste net gol pozisyonlarýndan sonuç alamadý. Sað kanattan geliþen atakta Arda þýk hareketlerle rakiplerinden sýyrýlýp yerden ceza sahasýna pasýný çýkarttý. Carrusca sýrtý dönük pozisyonda buluþtuðu topu yanýndaki Ýliç'e býraktý. Ýliç boþ durumda meþin yuvarlaðý köþeye býraktý. Topa son anda savunmaya çarparak yan direði yalýyarak kornere çýktý. Köþe atýþýný Carrusca kullandý. Ýliç ceza sahasýnda seken topu kalenin önünde kontrol etip þutunu attý. Meþin yuvarlak yan direði sýyýrýp auta gitti. Galatasaray adýna þansýz anlar.

javascript:resimAktar%281,89281aaaaaa.jpg%29">

 41. dakika. Gençlerbirliði ataðýnda Mehmet Çakýr'ý formasýndan çeken Ýnamoto hakemden sarý kart gördü.

43. dakika. Gençlerbirliði, Galatasaray kalesine güzel paslarla indi. Ceza sahasý önünde Mehmet Çakýr, kafa pasýyla Eren topu indirdi. Bu futbolcunun sert þutunu kaleci Mondragon yatarak kontrol etti.

 44. dakika. Carrusca'ya ikili mücadelede faul yapan Eren hakemden sarý kart gördü.

45.  dakika. Maçta ilk yarý için son anlar oynanýyor. Mücadelenin normal süresine 1 dakika ilave edildi. Pozisyonu bol olan karþýlaþmada iki tarafta golü bulamadý.

45+1 dakika. Maçýn uzatma anlarýnda da gol olmayýnca Ali Sami Yen'deki zorlu mücadelenin ilk yarýsý 0-0'lýk eþitlikle sona erdi.

MAÇTA ÝKÝNCÝ YARI

 46 dakika.
Gerets, ikinci yarýya Cihan ve Hasan Þaþ ile baþladý. Oyundan çýkan isimler ise Ferhat ve Carrusca oldu.

49. dakika. Galatasaray Ýliç ile ikinci yarýnýn hemen baþýnda gole yaklaþtý. Ceza sahasý önünde topla buluþan Ümit Karan, sað taraftan savunmanýn arkasýna hareketlenen Ýliç'e ara pasýný býraktý. Sýrp yýldýz boþ pozisyonda meþin yuvarlaða istediði vuruþu yapamadý. Top kalenin farklý þekilde üzerinden auta çýktý.

 52. dakika.
Gençlerbirliði'nde Draman, yerini Kerem'e býraktý.

55. dakika. Galatasaray sað kanattan Ýliç ile etkili geldi. Sýrp oyuncunun ceza sahasý önüne yerden gönderdiði top Ümit Karan'da kaldý. Ümit rakibinden kurtulup þu pozisyonu ararken yerde kaldý. Hakem ceza sahasýnýn hemen önünden serbest vuruþu Galatasaray'a verdi.

56. dakika. Frikik atýþýný Ümit Karan kullandý. Golcü futbolcunun yerden plase vuruþu direðin dibinden aðlarla buluþmak üzere iken kaleci Gökhan harika uzanarak parmaklarýnýn ucuyla gole izin vermedi.

javascript:resimAktar%281,89301a.jpg%29">

60. dakika. Ali Sami Yen'deki zorlu mücadelede Galatasaray gol için tüm hatlarýyla Gençlerbirliði kalesine yükleniyor. Karþýlaþmada 0-0'lýk beraberlik sürüyor.

 66.  dakika. Gençlerbirliði'nde Eren yerini Adem'e býraktý.

67.  dakika. Gençlerbirliði maçýn baþýndan beri ilk kez gole bu kadar çok yaklaþtý. Galatasaray ataðýnda Kýrmýzýlý-Siyahlý ekibin savunmasý topu uzaklaþtýrdý. Orta sahada Tomas topu sektirince Ýsaac savunmanýn arkasýnda topla buluþup süratle rakip ceza sahasýna sokuldu. Sol kanattan Mehmet Çakýr boþ pozisyonda pas bekledi. Isaac pasta vermedi þutunu da atamadý. Cihan son araya girdi

 68.dakika Galatasaray'da günün þansýz ismi Saþa Ýliç  yerini Hakan Þükür'e býraktý.



 69. dakika. Galatasaray golü Hakan Þükür ile buldu. Oyuna dahil olup ceza sahasýna hareketlenen Þükür, sað kanattan Hasan Þaþ'ýn yaptýðý ortaya kafayý vurup takýmýný öne geçiren golü attý. Kral ilk topla buluþmasýnda golü buldu.

javascript:resimAktar%281,89311a.jpg%29">

Bu golle Galatasaray, Gençlerbirliði karþýsýnda 1-0 geçti.

75. dakika.
Galatasaray, ikinci yarýda yapýlan deðiþikliklerle oyunun kontrolünü tamamen eline aldý. Özellikle sað kanada yerleþen Hasan Þaþ bu bölgede çok etkili bir futbol sergiledi. Þaþ golünde ortasýný yapan isim oldu.

76. dakika. Gençlerbirliði ataðýnda uzun atýlan pas savunmanýn arkasýna düþtü. Mondragon kalesinden hatalý çýktý. Tomas'ýn kafasýndan seken meþin yuvarlak sol kanattan Ayman'nýn önünde kaldý. Bu futbolcunun aþýrtma vuruþunda top üstten auta çýktý.

 78. dakika. Gençlerbirliði'nde oyundan Ýsaac çýktý. Sahaya giren isim Nicoise oldu.

79. dakika. Galatasaray ikinci gole Ümit Karan ile çok yaklaþtý. Orta sahadan Ýnamoto savunmanýn arkasýna uzun bir pas attý. Ümit Karan bu topa hareketlenen kaleci Gökhan ile karþý karþýya kaldý. Gençlerbirliði savunmasýnda Tarore, Karan'ýn vuruþundan son anda ayak koyarak topu konrene çeldi.

82. dakika. Maçýn son bölümleri oynanýyor. Galatasaray, Hakan Þükür'ün kafa golüyle Gençlerbirliði karþýsýndaki 1-0'lýk üstünlüðünü sürdüyor.

86. dakika. Galatasaray orta sahasýnda Ýnamoto top kaybý yaptý. Mehmet Çakýr ceza sahasýna sokulup þut pozisyonu ararken Ayhan Akman, arkadan net bir müdahele ile Mehmet Çakýr'ý yere indirdi. Hakem Bülent Demirlek faul atýþýný Gençlerbirliði'ne verdi. Bu pozisyonda hakem Demirlek net bir sarý kartý es geçti.

Atýþý Mehmet Çakýr kullandý. Yaklaþýk 27 metrelik mesafeden bu futbolcunun sert þutunda meþin yuvarlak kalenin az farkla yanýndan auta çýktý.

 87. dakika. Gençlerbirliði ataðýnda Cihan rakibini indirdi. Normal bir ikili mücadelede hakem Demirlek sarý kartýný Cihan'a çýkarttý. Sarý kartlarýn ölçüsü yok.

 88. dakika. Hasan Þaþ, sað kanattan rakiplerinden sýyrýldýðý anda yerde kaldý. Hakem faul atýþýný verdi. Ayaðýndan kramponu çýkan Þaþ, rakibinin üzerine yürüyünce hakemden sarý kartý gördü.

90. dakika. Maçýn normal süresi sona erdi. Galatasaray'ýn 1-0'lýk üstünlüðü devam ediyor. Gençlerbirliði gol için Sarý-Kýrmýzýlý kaleye yükleniyor.

Maçýn uzatma süresi olarak 3  dakika ilave edildi.

90+1. Gençlerbirliði sað kanattan Nicoise ile Galatasaray kalesine etkili geldi. Bu futbolcunun ceza sahasýna girip sýfýrdan yaptýðý ortayý savunma son anda kornere çeldi.

90+2 köþe atýþý ceza sahasýnýn dýþýna doðru kullanýldý. Ümit Karan, ceza sahasýn önüne gelen topu rakibinden kurtarýp kontra ataðý baþlattý. Sol kanattan bindiren Hasan Þaþ, Karan'dan aldýðý pasý Hakan Þükür'e tek pasla atmak isterken kaleci Gökhan'a gönderdi. Tehlikeli olabilecek bir atak sonuçsuz kaldý.

 90+3 dakika. Maçýn uzatmasýnýn son anlarýnda Sabri hakemden sarý kart gördü. Bu dakika içinde Gençlerbirliði Okan ile beraberlik þansýna çok yaklaþtý. Sað kanattan ceza sahasýna gönderilen þiþirme top bir anda Okan'nýn önünde kaldý. Golcü futbolcu, Mondragon ile karþý karþýya kaldýðý pozisyonda meþin yuvarlaðý kalecinin kucaðýna niþanladý.

Hakem bu son ataktan sonra maçýn bitiþ düdüðünü çaldý. Galatasaray, Hakan Þükür'ün golüyle Gençlerbirliði'ni 1-0 maðlup etmeyi baþardý.

MAÇ SONUCU: GALATASARAY: 1-0 :GENÇLERBÝRLÝÐÝ




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat