Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alonso Renault'a veda etti

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Diðer Branþlar
Forum Tanımlaması: Diðer Spor Branþlarý, Tenis, Kung Fu, Aikido, vs hepsi burda
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1889
Tarih: 25-04-2024 Saat 03:41


Konu: Alonso Renault'a veda etti
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Alonso Renault'a veda etti
Mesaj Tarihi: 27-10-2006 Saat 22:59
 

2007'de McLaren için yarýþacak olan Alonso, Renault F1 takýmýnýn Enstone'daki merkezinde kendisine üstüste iki dünya þampiyonluðu kazandýran takým elemanlarý ve arkadaþlarý ile vedalaþtý. Brezilya GP'sinde ikinci sýrayý alarak Formula 1 tarihine en genç çifte þampiyon olarak geçen Alonso, "teþekkür ederim, herkese çok teþekkür ederim. Söyleyecek yeni bir þey yok. Bu iki þampiyonluðun kazanýlmasýnda payý olan herkese tek tek teþekkür ederim" sözleriyle Renault çalýþanlarýna minnetarlýðýný dile getirdi.
 

Markalarda Ferrari ile girdikleri mücadeleyi hak ederek önde bitirdiklerini belirten Ýspanyol pilot, "çok zor bir sezon geçirdik, Ferrari ile büyük bir mücadeleye giriþtik. Zaman herkesi ait olduðu yere koyuyor. Bir numarayýz çünkü bunu diðerlerinden daha fazla hak ettik" dedi.


Sezon içinde birkaç kez takýmýn kendisini yalnýz býraktýðýndan þikayet eden Alonso, Renault çalýþanlarýna hitap ettiði veda konuþmasýnda "Formula 1'de binlerce kiþi çalýþýyor ve sadece bir takým þampiyon oluyor. Son iki yýlda en iyi olduðunuzu kanýtladýnýz. Bana kazanan bir araçla yarýþma þansý veren herkese minnetarým. Ben de elimden geleni yaptým ve birlikte baþardýk" ifadelerini kullandý.


Fernando Alonso, McLaren'de kazanamadýðý takdirde gönlünün daima Renault'nun zaferinden yana olduðunu söyledi.




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat