Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

"Kadýnlýk çok zor; bizler aðýr iþçiyiz"

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Magazin Haberleri
Forum Tanımlaması: Magazin dünyasý haberler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1863
Tarih: 16-02-2025 Saat 14:15

Konu: "Kadýnlýk çok zor; bizler aðýr iþçiyiz"
Mesajı Yazan: darklevelone
Konu: "Kadýnlýk çok zor; bizler aðýr iþçiyiz"
Mesaj Tarihi: 26-10-2006 Saat 00:20

Sunucu-manken Ebru Þallý, evinin alýþveriþinden temizliðine kadar her þeyi kendisinin yaptýðýný söyledi. Þallý, "Harun'la Beren'in bakýmý, temizlik ve yemek bana ait. Harun'un ayaklarýný da yýkarým. " diye konuþtu

Harun'un ayaklarý mis gibi

Yemek programý sunucusu manken Ebru Þallý, evinin iþlerini kimseye býrakmýyor: Harun'la Beren'in bakýmý, temizlik ve yemek bana ait. Harun'un ayaklarýný da yýkarým.

Sunucu-manken Ebru Þallý, evinin alýþveriþinden temizliðine kadar her þeyi kendisinin yaptýðýný belirterek Kadýnlýk çok zor; bizler aðýr iþçiyiz dedi. Bayram tatilini ailesiyle birlikte Ýstanbul'da geçiren Ebru Þallý; Oðlum Beren 2.5 yaþýnda ama ona el öpmeyi ve bayramlaþmayý öðrettim. Evin içinde 'iyi bayram, iyi bayram' diye dolaþýyor þeklinde konuþtu. GÜ- NAYDIN okurlarý için bayrama özel iki yemek tarifi hazýrlayan Ebru Þallý ev kadýnlýðýna bakýþýný anlattý:

BEREN'E ÖÐRETÝYORUM

* Oðlunuza bayramlýk aldýnýz mý? Benim çocukluðumda kýyafetlerimizi geceden hazýrlar, baþ ucumuza koyardýk. Bero'nun da bunlarý yaþamasýný istiyorum. Ona gömlek ve kot pantolon aldým; kýyafetlerini hazýrlayýp baþ ucuna koydum. Çok heyecanlandý.

* Çocukken bayram harçlýklarýnýzý ne yapardýnýz? Hepsini anneme verirdim.

* Beren de size mi verecek? Öyle alýþtýrmak istiyorum. Benim oðlum yokluðu da, varlýðý da bilmeli. Þu anda 2.5 yaþýnda ve 'hayýr' dediðin þeyin tam tersini yapmaya çalýþýyor. Bu hali 3 yaþýnda geçecek; onu daha iyi eðitmeye baþlayacaðým.

ÇÖPÜ DE BEN ATARIM

* Beren artýk büyüyor; ikinci bebeði düþünüyor musunuz? Bence biraz erken. Beren biraz daha büyüsün; kendine gelsin. Onun her þeyiyle birebir ben ilgileniyorum. Zamana ihtiyacým var.

* Hem çalýþan bir kadýn olmak hem de zocuk büyütmek zorlu bir süreç mi sizce? Çocuk sahibi olmak ve ev idare etmek çok zor. Ayný zamanda çok yoðun bir çalýþma tempom var. Ev iþleri insaný iþ hayatýndan daha çok yoruyor.

* Her iþinizi kendiniz mi yapýyorsunuz? Yataðýmý da topluyorum, yemekleri de yapýyorum, evin tozunu da alýyorum, çamaþýrlarý da yýkýyorum. Ev ile birebir ben ilgileniyorum. Akþam yemek masamý ben kaldýrýyorum, bulaþýðýmý ben yýkýyorum. Sabahlarý çöpümü de ben atýyorum!

* Neden yardýmcý tutmuyorsunuz? Çünkü istemiyorum ve sevmiyorum. Ben iþ yapmaktan gocunmuyorum. Harun'un gömleðini de ütülerim, çorabýný da yýkarým.

* Ayaklarýný da yýkýyor musunuz? Tabii ki yýkarým! O da benimkini yýkar. Bu olayda ben çok garip bir þey görmüyorum. Zaten günde 3-4 defa duþ alan bir adamýn ayaklarý kokar mý? Mis gibidir Harun'un ayaðý! Bayram tartoletleri Harun Tan piþirdiði mantarlý böreðin da baktý.

Sabah

Cevaplar:
Mesajı Yazan: mezar_kabul
Mesaj Tarihi: 29-10-2006 Saat 22:07
 tam bi aile sadetii tebrikler walla...

-------------
ARTIK KISA CÜMLELER KURUYORUM!!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat