Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ali Þen, Hakan’a cepten destek verdi

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Futbol Genel
Forum Tanımlaması: Tüm takýmlar...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1689
Tarih: 10-05-2024 Saat 20:29


Konu: Ali Þen, Hakan’a cepten destek verdi
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Ali Þen, Hakan’a cepten destek verdi
Mesaj Tarihi: 12-10-2006 Saat 22:36

F.Bahçe’nin eski baþkaný, Moldova maçý öncesi eleþtirilere hedef olan Kral’a, ’Türk gençliðinin idolü sensin. Yarýn akþam Moldova’yý yerle bir edeceksin’ diye mesaj geçip moral verdi. Hakan, devre arasýnda Þen’e yanýt verdi: Baba bu goller sana hediye.

SON dönemde eleþtirilen, Moldova maçýnda 784 gün sona fileleri havalandýran hem de 4 gol birden atan Hakan Þükür, maç sonrasý yaptýðý açýklamalarla gündeme oturdu. "Maçtan önce de sayýn Ali Þen çok manalý þeyler söylemiþti. Kendisi de bizden biri çok teþekkür ederim. Hayatýmda hiçbir zaman devre arasýnda telefonumu açmam. Ama 3-0 olduktan sonra eþimi aradým. Aðlayacaðýný tahmin etmiþtim, öyleymiþ" diyen Hakan Þükür, Þen’in diyaloðu için "O bende saklý kalsýn" ifadesi kullandý. Fenerbahçe’nin eski baþkaný Ali Þen, Kral Hakan ile arasýnda cep telefonu aracýlýðýyla yaþanan SMS trafiðini þöyle dile getirdi:

"Maçlardan önce Rüþtü Reçber’e de, Fatih Terim’e de Hakan Þükür’e de zaman zaman mesaj geçerim. Maçtan bir gün önce öðleden sonra Hakan Þükür’e ’Seninle uðraþan küçük adamlarý bize býrak. Türk gençliðinin idolü sensin. Yarýn akþam Moldova’yý yerle bir edeceksin’ diye bir mesaj geçtim. Bu mesajý geçtikten bir kaç dakika sonra Hakan’dan yanýt geldi: ’Baba ellerinden öperim. Teþekkür ediyorum. Yanýmda Orhan, Rüþtü, Tümer var. Onlar da selam söylüyorlar.’ Ben dün maçý televizyondan seyrederken devre arasýnda yine bir mesaj geldi. Mesajý arkadaþlarýmdan geliyor zannettim. Açtýðýmda ise benim için sürprizdi. ’Baba bu goller sana hediye. Allah senden razý olsun. Hakan Þükür’ yazýyordu.

Hakan o mesajý devre arasýnda nasýl geçti bilmiyorum. Terim gibi disiplinli bir teknik direktörün görev yaptýðý milli takýmda devre arasýnda bir futbolcunun birine mesaj çekmesi çok zor. Ama Hakan demek ki o kadar duygulandý ki, ne olursa olsun bu mesajý bana geçip teþekkür etti. Bu hareketi beni de çok duygulandýrdý.

Kaynak: Hürriyet



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat