Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

70. dakikada iftar molası!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Futbol Genel
Forum Tanımlaması: Tüm takımlar...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1629
Tarih: 11-05-2024 Saat 10:56


Konu: 70. dakikada iftar molası!
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: 70. dakikada iftar molası!
Mesaj Tarihi: 11-10-2006 Saat 18:45

70. dakikada iftar molası!

Ankara Amatör 1. Küme 5. Grup'ta oynanan Çamlıderespor-Etlikspor maçı ilginç bir olaya sahne oldu. 7 Ekim Cumartesi günü oynanan maçın 70. dakikasında ezan okununca maça "iftar molası" verildi. Ankara'da amatör küme maçlarının oynanacağı sahaların yetersiz olması nedeniyle maçlar geç saatlere kadar sürüyor. Saat 17.00'de başlayan Çamlıderespor-Etlikspor karşılaşmasının iftar saatine denk gelmesi ve her iki takım futbolcularının çoğunun oruçlu olması da maça ara verilmesine neden oldu.

Çamlıderespor 3-1 öndeyken karşılaşmanın 70. dakikasında ezan sesini duyan galip ekibin kaptanı Cemil Özdemirtopu taca atarak, "Top atıldı, iftar saati. Herkes bir yudum su içip orucunu açsın" çağrısında bulundu. Bu çağrı üzerine iki takım futbolcuları da saha kenarına koştu ve oruçlarını su içerek açtılar.

HAKEM DE ŞAŞTI KALDI

Maçın hakemi Mücahit Er ise durum karşısında bir an şaşkınlığa uğradı. Ancak daha sonra futbolcuların sadece su içerek oruçlarını açtıklarını anlayınca maçın devam etmesine karar verdi ve oyunu yeniden başlattı. Sahada ışıklandırma olmaması nedeniyle maçın son 20 dakikası karanlıkta oynandı.

11.10.2006

Kaynak : Sabah


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat