Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

O artýk alkolik

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1520
Tarih: 03-07-2024 Saat 09:38


Konu: O artýk alkolik
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: O artýk alkolik
Mesaj Tarihi: 06-10-2006 Saat 23:11
Fenerbahçeli eski yýldýz alkolik oldu
06 Ekim 2006 14:00


Arjantin'de yayýnlanan Ole Gazetesi River Plate hocasý Passarella, bir zamanlar Fenerbahçe'da oynayan yýldýz ismin alkol tedavisi gördüðünü söyledi...

Bir zamanlar Fenerbahçe'de futbol oynayan Ariel Ortaga, alkol tedavisi görecek

Ortega'ya alkol tedavisi
Bir zamanlar Fenerbahçe'de futbol oynayan ve Türk futbol tarihinin transfer rekorunu kýran Arjantin'in dünyaca ünlü yýldýzý Ariel Ortega'nýn alkol baðýmlýsý olduðu gerekçesi ile futboldan bir süre ayrýlacaðý açýklandý.

Arjantin'de yayýnlanan Ole Gazetesi, River Plate teknik direktörü Daniel Passarella'nýn, Ortega'nýn alkolik olduðunu ve bu futbolcunun tedavi görmesi için yeþil sahalardan ve takýmdan uzaklaþtýrýldýðýný yazdý.

Ole Gazetesi ayrýca, Ortega'nýn tekrar futbola dönmesinin ise çok zor olduðunu duyurdu. Ortega ise alkolik olduðu haberini doðrulayarak gazetecilere, "Kendimden ve ailemden utanýyorum, siz de bana yardýmcý olun, çocuklarým var, normal bir hayat yaþamak istiyorum" dedi. 32 yaþýnda olan Ariel Ortega, Arjantin milli formasýný giyerek ABD'de yapýlan 1994, Fransa'daki 1998 ve Japonya-G.Kore'deki 2002 dünya kupalarýna katýlmýþtý.

Maradona'nýn varisi olarak gösterilen Ortega, Ýspanya'da Valencia, Ýtalya'da Parma formalarýný giydikten sonra 20 milyon dolara Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe'den olaylý bir þekilde ayrýlan ve mahkemelik olan Ariel Ortega en son River Plate formasý giyiyordu.


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat