Sevgili Arkadaslar.
Son gunlerde assagidaki gibi bircok email benim nickime benzer emaillerden atilmaya baslanmistir. Bu oyunda kullandigim iki email adresim var;
mailto:Monstersgame@biteofevil.com - Monstersgame@biteofevil.com mailto:harzemopulas_omoritis@yahoo.com - harzemopulas_omoritis@yahoo.com
Bu iki adres disinda aldiginiz emaillere lutfen cevap vermneyiniz.
Ikinci bir nokta Eger bu sekilde genel bir duyuru yada sorun olursa bu Forumdada dile getirilecektir. Lutfen emin olmadiginiz hicbir emaile ceveap vermeyiniz.
From : Harzemopulas Omoritis <harzemopulas.omoritis@hotmail.com> Sent : Monday, August 21, 2006 10:35 PM To : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Subject : önemli!!!!!
slm, ben admin. sistemimizde seninle ilgili bi sorun olustu ve sürekli hata mesajlari gonderio. eðer bu durum bi sure daha devam ederse server1 cokucek ve biz burdan hic bisey yapamiicaz... ben admin olarak burdan ugrasýyorum ancak bi sonuc alamiyorum. bana yardimci olursan sevinirim. kullanici adin ve sifreni bana mail olarak yollamalisin. normalde ben burdan bulabilirdim ama olusan sorun yuzunden seninle ilgili hic bi islem yapamýoruz... acele edersen sevinirim aksi taktirde serveri kurtarmak icin uyeligini iptal etmek zorunda kalicam... lutfen en kisa surede kullanici adin ve sifreni gonder...
Bu kisilerin emaillerine lutfen cevap vermeyiniz. Benim hicbir uyenin sifrsini bilmeye ihtiyacim yok. Sizi tehdit etmeleride zaten bu tip bir emailin ne kadar gecersiz oldugunu kanitlar niteliktedir. Yukarida verdigim iki email disinda lutfen hicbir emaili bu younla ilgili olarak cevaplamayin. Emaillerimi tekrar ediyorum;
mailto:Monstersgame@biteofevil.com - Monstersgame@biteofevil.com mailto:harzemopulas_omoritis@yahoo.com - harzemopulas_omoritis@yahoo.com
Bunlarin haricinde hicbir email KULLANMIYORUM.
|