Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Erdoðan’dan F.Bahçe analizi

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1426
Tarih: 30-06-2024 Saat 10:21


Konu: Erdoðan’dan F.Bahçe analizi
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Erdoðan’dan F.Bahçe analizi
Mesaj Tarihi: 25-09-2006 Saat 18:53

Erdoðan'dan F.Bahçe analizi

Erdoðan'dan F.Bahçe analizi

Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan, koyu taraftarý olduðu Fenerbahçe'nin þu ana kadar ortaya koyduðu futboldan memnun deðil. Erdoðan, Fenerbahçe Ýkinci Baþkaný Nihat Özdemir'e, "Transferler iyi ama oynanan futbol kötü" diye yakýndý. Erdoðan, önceki gün Karadeniz Sahil Yolu'nu hem havadan hem karadan denetledi. Erdoðan'ýn bu gezisine Özdemir de eþlik etti. Biri koyu Fenerbahçe taraftarý, diðeri de sarý-lacivertli kulübün ikinci baþkaný olunca, karayolu denetlemesinin bir bölümünde sohbet ister istemez futbola kaydý.

ÖZDEMÝR: "UYUM SORUNU VAR"

Erdoðan, fýrsat buldukça Fenerbahçe'nin maçlarýný izlemeye çalýþtýðýný söyledi. Baþbakan, yeni sezonda seyrettiði Fenerbahçe'yi tahlil ederken, oynanan futboldan memnuniyetsizliðini þu sözlerle dile getirdi: "Ýyi transferler yapýldý. Ancak takýmýn oynadýðý futboldan memnun deðilim." Özdemir bu yakýnma üzerine oynanan futboldan yönetim olarak kendilerinin de memnun olmadýðýný belirterek þunlarý söyledi: "Bizim þu anda yaþadýðýmýz bir geçiþ süreci... Sezon baþýnda 7 yeni futbolcu alýndý, bunlar ilk kez yan yana oynuyor, birbirlerine alýþmalarý gerekiyor. Uyum sorunu var. Ancak bu, kýsa sürede atlatýlacak. Her geçen hafta daha iyi olacak. Kimse merak etmesin."

ZÝCO HAKKINDA YORUM YOK!

Özdemir, çokça eleþtirilen ve kamuoyunun gitsin mi kalsýn mý diye tartýþtýðý teknik direktör Zico için de "Teknik direktörümüz iyi ama henüz Türkiye'yi tanýmýyor" dedi. Baþbakan Erdoðan ise Zico için herhangi bir yorum yapmaktan kaçýndý



-------------



Cevaplar:
Mesajı Yazan: GOLDMAN
Mesaj Tarihi: 26-09-2006 Saat 05:02
Ýyi transferler yapýldý. Ancak takýmýn oynadýðý futboldan memnun deðilim
UYUM SORUNU VAR
 
katýlýyorum



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat