Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

"En iyi futbolu oynuyoruz"

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1369
Tarih: 27-09-2024 Saat 21:38


Konu: "En iyi futbolu oynuyoruz"
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: "En iyi futbolu oynuyoruz"
Mesaj Tarihi: 21-09-2006 Saat 07:10
Galatasaraylý milli futbolcu Hakan Þükür, en iyi futbolu oynayan ekibin kendileri olduðunu savunarak, ''Bu sene þampiyon olacaðýmýza inanýyorum'' dedi.

Hakan Þükür, Lig TV'de yayýnlanan röportajýnda, bugünkü lig yapýsýnda birçok Anadolu takýmýnýn, birçok büyük takýmý yenebilecek düzeyde olduðunu dile getirerek, ''Dengeler çok deðiþecek, burada en az hata yapan, en az puan kaybeden takým þampiyon olacak. Þampiyon olacaðýmýza, iyi bir kadromuzun olduðuna ve en iyi futbolu oynadýðýmýza inanýyorum'' diye konuþtu.

Beþiktaþ ile çok zor bir maç yaptýklarýný hatýrlatan Þükür, þöyle devam etti:

''Maça baþlarken arkadaþlarýmýn yüzünden stres okunuyordu. Odalara giderek sezonun yeni baþladýðýný anlattým. Genç oyuncularýmýz var. Ben 35 yaþýnda stres dolu bir maça çýktým, kimbilir bu genç oyuncularýmýz neler hissediyordu. Ýlk yarýda iyi oynadýk, daha farklý bir sonuç olabilirdi. Ýkinci yarýda içgüdüsel olarak skoru korumak için geri çekildik. Bunu ne hocamýz, ne de baþka biri engelleyebilirdi. Bu maçý kazanmamýzýn, bizim geleceðimize çok önemli bir etkisi olacak. Puan kaybý yaþasaydýk, hem Beþiktaþ'ýn, hem de birçok takýmýn altýnda kalacaktýk. Þimdi lig üçüncüsüyüz. Namaðlup durumdayýz. Geçen sezon bazý maçlarda kazandýðýmýz beraberlikler bizi þampiyon yaptý.''

-''LIVERPOOL'U YENEBÝLÝRÝZ''-

Þükür, FC Liverpool'un çok iyi bir takým olduðunu kaydederken, ''Ama takýmdaki birliktelikle, çok iyi rakipleri bile zor duruma düþürebiliriz'' dedi.
Bu karþýlaþmada iþlerinin zor olacaðýný anlatan Þükür, Avrupa Þampiyonlar Ligi'ndeki diðer rakipleri PSV Eindhoven'ýn da geçen sezona göre daha güçlü olduðunu vurguladý.

Þükür, Beþiktaþ maçýnýn ilk yarýsýnýn sonunda sakatlandýðýný ve çok zor durumda olduðunu, ayaðýnýn üzerine basamadýðýný belirterek, Trabzonspor maçýna dek iyi olmaya çalýþacaðýný söyledi.

Trabzonspor'un, Ziya Doðan'ýn geliþiyle iyi bir hava yakaladýðýný vurgulayan Hakan, ''Hüseyin ve Yattara'nýn olmamasý bizim için avantaj. Biz bu avantajý lehimize çevirmek isteriz. Puan kaybý yaþamamalýyýz. Trabzonspor, Konyaspor ile iç sahada berabere kalsa bile iyi bir kadroya sahip. Yabancýlarý çok iyi ama iyi bir performans sergilersek yenemeyeceðimiz takým yok'' dedi.

-''EKÝPTE SORUN YOK''-

Þükür, Galatasaray'da takým içinde veya teknik direktörle herhangi bir sorun bulunmadýðýný söyledi.

Hakan Þükür, þöyle devam etti:

''Bizim, hocamýzla ve arkadaþlarýmýzla, husümete varan tavýrlarýmýz hiç olmadý. Zaman zaman antrenmanlarda ufak tefek tartýþmalar oldu ama bu belki de diðer takýmlardakinin onda biri kadar bile deil. Maalesef Galatasaray'da oynamanýn dezavantajý bu. Kimseyle bir problemimiz yok, hepimiz tek bir amaç için buradayýz. Spor, baþarý ve centilmenlik için yapýlýr. Birbirimize saygý duymalýyýz. Bir camiayý temsil ediyorsak, onun için vargücümüzle çalýþmalýyýz. Ben geçen sene çoðu maçta yedek kaldým, oynamadým, ama oynayan arkadaþlarýmýz çok baþarýlý maçlar çýkardýlar, goller attýlar. Aramýzda herhangi bir sorun olmadý, bundan sonra da olmayacak. Herkes birbirini itecek. Mühim olan oraya huzurlu, mutlu girebilmek. Avrupa kupasý maçýnda hastalýðým nedeniyle oynatýlmadým, yorgunluðum ve hastalýðým nedeniyle kadroya alýnmadým. Neticede, hasta olduðum halde maça geldiðim için böyle yorumlar oldu. Oraya bir kaptan olarak gelmem gerektiðini düþündüm. O gün, gelmemem konusunu çok konuþtum, çok söyledim. Ancak Erdal aðabey ve Gerets hocamýz gelmemi istedi.''

Takýmdaki genç oyuncularýn, 40 yýllýk Galatasaraylý gibi olduðunu vurgulayan Hakan Þükür, onlara örnek olmak için herkesten çok çalýþtýðýný ve fedakarlýk yaptýðýný söyledi. Hakan, ''Bu gençler Galatasaray'a daha çok hizmet verecek. Kiþilikleri de çok iyi, onlarla gurur duyuyorum'' dedi.

Bir futbolcu olarak stat ayýrt etmemek gerektiðini de kaydeden Hakan, ''Ama psikolojik olarak futbolcularýn bilinç altýna bu yerleþti. Ali Sami Yen Stadý'nda oynamak, o baskýyý, o heyecaný hissetmek, Olimpiyat Stadý ile kýyaslanamaz. Orada oynamak kulübümüze çok þey kazandýracaksa, Atatürk Olimpiyat Stadý'na da adapte olmak zorundayýz'' diye konuþtu.


Kaynak : AA


-------------



Cevaplar:
Mesajı Yazan: GOLDMAN
Mesaj Tarihi: 21-09-2006 Saat 07:14
dogru söylemiþ katýlýyorum


Mesajı Yazan: komser
Mesaj Tarihi: 22-09-2006 Saat 01:40
yaþlý diyorlar ama yinede hakan iþ yapýyor kardeþim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat