not: acaba forum içerisinde islami bölüm açarmısınız
bu konuda yetkili arkadaşa şimdiden teşekkür ederim..
saygılar...
Örtünmeme BahAnEleRi *Örtünmek isterim ama ikna olmam lazım "KURANDA KESİN HÜKÜM VAR YETMEZMİ İKNA OLMANA" *Örtünmem gerekiyor,ama geleceğimi düşünmek zorundayım "GELECEK ÖLÜM ONU DÜŞÜNDÜNMÜ " *Allah (c.c) beni başı açık olarakta sever "AMA GÜNAHKAR KULUM DER" *Kapalıyım,ama aliem okul için başımı açmamı istiyor "AİLEN SENİ CEHENNEM ATEŞİDEN KURTAraMAYACAK" *Fazla açık olmadığım için günah olduğuu zanetmiyorum "GÖRÜNEN HER TEL ZİNa AZMI ACABA " *Genç yaştada kapanmak olmazkı,yaşlanınca inşAllah "YAŞAYACAĞIN GARANTİ Mİ YA YARIN ÖLÜRSEN" *Tekrar açılırım düşüncesiyle,kapanmıyorum "HELE Bİ KAPAN ONU SONRA DÜŞÜNÜRSÜN" *Bazı özgürlüklerimin kısıtlanacağı düşüncesiyle kapanmak istemiyorum "ALLAH'IN KARŞISINDA ÖZGÜR OLABİLECEKMİSİN" *kapanmak önemli değil önemli olan kalbin temizliği "KALBİN TEMİZLİĞİ GÜNAHA ENGEL DEĞİL" *evlenince kapanırım"kzım evlenice kapanır" "EVLENECEĞİN GARANTİMİ", *güzelliğimi sergilemek istemedğimden dolayı kapanmamıştım "GÜZELLİĞİNİ SADECE EŞİNE SERGİLESEN NE GÜZEL OLUR" *Kapanırsam diğer dini vecibelerimi de yerine getirmek gerekecek "EE BİR YERDEN BAŞLAMAK LAZIM" *Dinden çıkmadığıma göre başımı açmamda problem yok "DİNDEN ÇIKMADIN AMA GÜNAHKARSIN" *Başörtü için henüz kendimi hazır hissetmiyorum "ÖLÜNCEMİ HAZIR OLACAKSIN" *bu zamanda başörtü olmazki hangi çağda yaşıyoruz "GÜNAHIN BU ZAMANI O ZAMANI YOK KURAN HER ÇAĞ İÇİN İNDİ" *Kısmet bir bakarsın kapanırız inşAllah "İNŞALLAH AMA ACALE ET YAŞLANDIKTAN SONRA ÖLMEYECEĞİNE DAİR SENEDİNMİ VAR" *Önemli olan saç dışında vucudun teşhir edilmemesi "YANİ GÜNAH SADECE VUCUDAMI VAR" *Denedim ama boğulacak gibi oluyorum "AMA İTİKAT GEREKİYOR" *Evlenememe korkusu "SAÇIN AÇIK DİYE SENİNLE EVLENEN ERKEKTEN NE BEKLERSİN Kİ" *Lise ve üniversitedeki başı açık öğrencilere dinimi anlayacağım için başımı açacağım yani hizmez için "KENDİNE HİZMET EDEMEYECEKSİN" *Kapanmak içimden gelmiyor "NEDEN GÜNAH İŞLEMEK HOŞUNAMI GİDİYO" *Başörtülülerin yeterince örnej olmamaları "SEN ÖRTÜN VE ÖRNEK OL ONLARA" *Nefsime yenik düştüğümden kapanamıyorum" "NEFİS ŞEYTANDIR SEN ŞEYTANA YENİKSİN GELECECEĞİNİ DÜŞÜN YENİLME"
------------- bekir
|