Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Potada büyük final

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Basketbol
Forum Tanımlaması: Basketbol Hakkýndaký Düþüncelerýnýzý Burada Paylaþabilirsiniz...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1193
Tarih: 12-05-2024 Saat 20:48


Konu: Potada büyük final
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Potada büyük final
Mesaj Tarihi: 07-06-2006 Saat 21:13

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) play-off final serisinin 3. maçýnda, Ülkerspor ile Efes Pilsen yarýn karþý karþýya gelecek. Ülkerspor, karþýlaþmayý kazanýrsa þampiyon olacak.
          
 
Ýki ekip arasýnda Abdi Ýpekçi Spor Salonu'nda saat 20.30'da oynanacak karþýlaþma, Efes Pilsen için ''Tamam ya da devam'' anlamýný taþýyor. Ülkerspor'un kazanmasý halinde 4-0'lýk skor ile þampiyonluða ulaþacaðý karþýlaþmada, Efes Pilsen galip gelirse seride skoru 3-1'e getirecek.


-EFES PÝLSEN'ÝN UMUDU SÜRÜYOR-


Þampiyonluk yolunda dezavantajlý durumda olan Efes Pilsen'in umutlarý sürerken, genel menajer Engin Özerhun ''Umudumuz var, maçlar bitmeden umut bitmez'' dedi.


Özellikle son maçý kazanabilecek duruma getirdiklerini ve son þutlarý deðerlendiremeyerek kaybettiklerini kaydeden Özerhun, ''Çok dezavantajlý bir durama geldik. Her þeyin sonu deðil ama dezavantajlýyýz. Fenerbahçe ve Beþiktaþ serilerinde oynadýðýmýz oyunu final serisinde ortaya koyamadýk. Bunu baþarabilseydik, seriye ortak olabilirdik'' dedi.


Engin Özerhun, yarýn galip gelmek için sahaya çýkacaklarýný dile getirirken, ''Galibiyet almak çok küçük bir adým olur ama yine de kapýlarý açar'' ifadesini kullandý.


-ÜLKERSPOR DERSÝNÝ ÇALIÞTI-


Ülkerspor Genel Menajeri Hakan Artýþ, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) play-off finalinde Efes Pilsen ile yarýn oynayacaklarý zorlu karþýlaþma öncesinde derslerine iyi çalýþtýklarýný söyledi. Rakibin gücünü ve kendi hatalarýný bildiklerini kaydeden Artýþ, ''Dersimizi buna göre çalýþtýk. Arzu eden, çok çalýþan bu tür maçlarda galip geliyor, biz de kazanmak için çýkacaðýz'' dedi.


Finalde iki Avrupa Ligi takýmýnýn mücadele ettiðini hatýrlatan Hakan Artýþ, ''Bu nedenle her maç final serisinin son maçý gibi geçiyor. Ülkerspor'un hedefi, her organizasyonda olduðu gibi yine kazanmak ve þampiyon olmaktýr. Her maçýmýz final havasýnda geçiyor, yarýn da ayný olacak'' diye konuþtu.


Artýþ, Bekir Yarangüme dýþýnda sakat oyuncularýnýn bulunmadýðýný sözlerine ekledi



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat