Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Microsoft’tan Korsana Darbe

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Bilim ve Teknoloji
Forum Tanımlaması: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni geliþmeler, yeni çýkan dijital ürünler, yeni icat ve buluþlar... ve dahasýna bu bölümden ulaþabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1094
Tarih: 28-09-2024 Saat 23:16


Konu: Microsoft’tan Korsana Darbe
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Microsoft’tan Korsana Darbe
Mesaj Tarihi: 09-05-2006 Saat 02:46
Windows’un gelecek kuþak iþletim sistemi Vista’da bulunan bazý grafik özellikleri, kullanýcý sistemi yasal yollardan satýn aldýðýný teyit ettikten sonra çalýþacak.
Dünya çapýnda korsan kopya ile baþý dertte olan Microsoft, gelecek yýl baþýnda piyasaya çýkacak iþletim sistemi Windows Vista’da bazý önlemler tasarlýyor. Yeni kuþak iþletim sisteminde bulunacak bir takým yeni grafik özellikleri, ancak kullanýcý sistemi yasal yollardan satýn aldýðýný teyit ettikten sonra çalýþacak.

Windows Aero olarak adlandýrýlan grafik özellikler, Vista’nýn en cazip yeniliklerinin baþýnda geliyor. Aero’da transparan pencereler, programlar arasýnda animasyonlu geçiþler, grafikli ikonlar gibi bir takým yenilikler bulunuyor.

BASIC EDITION DA GÖREMEYECEK

Microsoft, Vista için gerekli minimum donaným özelliklerini belirlemedi. Ancak, Vista’nýn düþük modeli Windows Vista Basic kullanýcýlarý ve bilgisayarýnda yeterince bellek yeri olmayanlar da yeni grafik özelliklerinden yararlanamayacak. Aero grafik özelliklerini uygulamak için bilgisayarýn bellek bant geniþliðinin en az saniyede 1.800MB olmasý gerekecek.

Korsan kopyaya karþý koruma özelliði, Microsoft’un yasadýþý ürünlerle mücadelesinde ne kadar ciddi olduðunu gösteriyor. Tüm ülkelerde Windows’un kopyalarýna rastlamak mümkün; þirket bunu önlemek ülke hükümetleriyle iþbirliðine girse de korsanýn önü alýnamýyor.

-------------



Cevaplar:
Mesajı Yazan: GOLDMAN
Mesaj Tarihi: 09-05-2006 Saat 20:22
bu billet biseyi ortaya çýkarmadan alavere dalavere yapýp sahtesini ogreniyo elbet bununda caracký çýkar


Mesajı Yazan: kral
Mesaj Tarihi: 22-05-2006 Saat 10:04
ehehe çýksýn bakalým piyasaya buraya yazýyorum enfazla iki veya iki buçuk ay sonra  kýrýlýr Bu microsoft bukadar abartýyo  kýrýlamaz diye (tam lisanslamadan tüm özellikler kullanýlmaz diye) elbet kýrýlýr hesapta xp iþletimsistemini korsan kullananlar güncelliyemiyodu cok iddaalýydýlar ne oldu þimdi ehehuu  millet babasýnýn malýymýþ gibi güncelliyo  ee wistanýnda olacaðý odur sabýrsýzlýkla cýkmasýný bekliyorum

-------------
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaþtýracaktýr.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat