Photoshop E-Book Türkçe |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
invertor
Security Professional İnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17-09-2008 Saat 22:23 |
Photoshop’u öğrenmek isteyen fakat elinde bir kaynak olmayanlara ışık tutacak bir e-book.Tamamen Türkçe ve içinde birsürü resimli anlatımlı örnekler mevcut.
Genel Bilgiler Görüntü Formatlar¨ Terimler (Piksel, Rezolasyon, Anti-aliasing) nterpolasyon (Resim büyütürken dikkat etmeniz gerekenler) Ppi, Lpi, Dpi (Taramaya balamadan bilmeniz gekenler) Dijital makineyle çektiiniz fotoraflar¨ ofsette kullanmak Clipping Path (Ofsette transparan resimler) Actions Actions Nedir Actions (Download) Filtreler Filtreler Hakk¨nda Artistic Blur Brush Strokes Distort Noise Pixelate Render Sharpen Sketch Stylize Texture Other Arkaplan Temizleme Arkaplan temizlemeleri 1 (Pen Tool) Arkaplan temizlemeleri 2 (Magic Wand) Arkaplan temizlemeleri 3 (Magnetic Lasso) Arkaplan temizlemeleri 4 (Polygonal Lasso) Arkaplan temizlemeleri 5 (Background Eraser Tool) Arkaplan temizlemeleri 6 (Magic Eraser Tool) Arkaplan temizlemeleri 7 (Alfa Kanal¨ - 1) Arkaplan temizlemeleri 8 (Alfa Kanal¨ - 2) Arkaplan temizlemeleri 9 (Extract) Arkaplan temizlemeleri 10 (Layer Blending) Arkaplan temizlemeleri 11 (Blending Options) Arkaplan temizlemeleri 12 (Color Range Püf Noktalar¨ Quick Edit (Resmin sadece bir bölümünü açma) Spot Renkler - Renkayr¨m¨ 1 Spot Renkler - Renkayr¨m¨ 2 Clipping Path (Ofsette transparan resimler) Size:15 Mb Download
142 Sayfa türkçe resimli Download
PhotoShop CS2 Görsel Eğitim
DOWNLOAD http://rapidshare.com/files/34183711/PhotoShop_Eqitim_Cdsi_bombom.part1.rar
http://rapidshare.com/files/34183732/PhotoShop_Eqitim_Cdsi_bombom.part2.rar |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |