Orijinal Windows7 DVD si yapýn |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
AJAN
Super Moderator Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Konum: Ýstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 319 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AJAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10-12-2010 Saat 21:10 |
Herkese öncelikle selamlar. Bugünlerde bir windows7 indirmiþtim. Tabi bunu etkinleþtirmekte gerekiyordur.Ýnternetten etkinleþtirme araçlarýný araþtýrýrken bir tanesiyle karþýlaþtým ben de sizinle paylaþmak istedim.Þimdi baþlayalým. Ýlk önce bir tane Windows7 32bit veya 64bit, dvd ye yazdýrmak için bilgisayarýmýza indiriyoruz eðer varsa indirmeye gerek yok. Bilgisayarýmýzda olan windows7 dosyasýný masaüstünde veya kolay ulaþabilceðimiz bir yerde olmasý iyi olur. Daha sonra aþaðýdaki linkten bize Orijinal Windows7 DVD si yapmak için gerekli rar dosyasýný indiriyoruz. http://rapidshare.com/files/436141373/Windows_7_RETAIL_Offline_Activation.rar http://hotfile.com/links/88557792/a6c26e7/Windows_7_RETAIL_Offline_Activation.rar Rar dosyasýný indirdikten sonra dosyanýn içinde bulunan '' beni oku'' dosyasýný açtýktan sonra gerekli talimatlarý yerine getirdikten sonra orijinal Windows7 miz için son adým kalýyor o da masaüstünde bulunan dosyayý dvd ye yazdýrmak. Yorumlar bana aittir. fakat rar dosyasý alýntýdýr... |
|
dergah42
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-02-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dergah42
|
tesekürler arkadasim
|
|
halil.316
Moderator Kayıt Tarihi: 09-10-2010 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 369 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı halil.316
|
Teþekkürler. Güzel paylaþým.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |