O artık 'Kırmızı Şeytan' |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Hawk
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22-12-2006 Saat 01:13 |
İngiltere Premier Lig lideri Manchester United'ın çiçeği burnunda transferi Henrik Larsson, takımının antrenman sahasına yaptığı ziyaretin ardından basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Ocak ayından 12 Mart'a kadar Manchester United'la kiralık olarak sözleşme imzalayan 35 yaşındaki tecrübeli İsveçli golcü, teknik direktör Alex Ferguson'un kendisine transfer teklifi yaptığı zaman hayır demesinin mümkün olmadığını söyledi. Yeni takımının antrenmanına katılan ve yeni takım arkadaşlarıyla tanışan Larsson, burada yaptığı açıklamada, "Kulübün, benim oynamaya başlayacağım dönemde nasıl zor bir süreçten geçeceğinin farkındayım. Manchester United büyük bir kulüp, büyük bir tarihe ve geleneğe sahip. Burada olduğum için mutluyum ve takımıma yardım edeceğimi ümit ediyorum" dedi. Larrson, yaşının ilerlediğini ve bundan sonra büyük bir takımda forma giyemeyeceğini düşündüğü bir sırada bu teklifi aldığını da vurgulayarak, "Transfer teklifini duyduğum zaman bunun kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu düşündüm. 35 yaşındayım. Böyle bir teklifi beklemiyordum. Ferguson'un teklifine hayır diyemezdim." diye konuştu. Larrson, bir hafta takımıyla birlikte antrenmanlara çıkacak ardından da Noel tatili için İsveç'e dönecek. İsveçli yıldızın tatilini tamamladıktan sonra ise, Manchester United formasıyla ilk kez, 7 Ocak'ta Aston Villa'yla yapılacak İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) 3. tur maçında sahaya çıkması bekleniyor. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |