msnmsgr.exe, dllhost.exe (Dikkat) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Registry temizliðinizi yaptýktan sonra
Bilgisayarýnýzý aç kapa yapýp ntcom.dll dosyasýný silebilirsiniz bu þekil silerseniz problem teþkil etmez
saygýlarýmla
|
|
creyk van
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-09-2009 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı creyk van
|
Ben son sürüm msn i kullanmýyorum bi eskisini kullanýyorum. Msn kapalýyken görev yöneticisinde 1 tane msn gözüküyor. 1 msn açýtýgýmda 2 tane gözüküyor. Geliþmiþ görev yöneticisini indirdim. Orda 2 tane msn gözüküyor. Bi tanesi normal kullandýgým msn. Bi taneside windowsun içinden çýkan msn. Yani sizin dediðiniz gibi bi virüs gözükmüyor. Ama msn kapalýyken görev yöneticisinde 1 tane msn gözüküyor. Bu konu hakkýnda bi yardýmcý olursanýz çok iyi olur. :)
|
|
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Normalde yazdýðýmýz makaleye göre Process explorer Programi ile keyloger olup olmadýðýný anlayabilirsiniz.
Yine þüpheniz var ise tavsiyem;
Regitry den aþaðýdaki deðeri kontrol ediniz
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
standart olarak shell deðeri
Shell explorer.exe dir ve deðerin standart olmasý gerekir.
Eðer farklý ise keylogger dosyasýnýn konumu orda mevcuttur. Deðer standart ise problem yok demektir.
Örnek verecek olursak ;
Shell explorer.exe "C:\Documents and Settings\ sizin otorum açma adýnýz \xx klasoru\xxx.exe" diye bir deðer olsun
Yukarýdaki deðeri
Shell explorer.exe olarak deðiþtirmeniz gerekir + Belirtilen konumdaki xxx.exe dosyasýný silmeniz gerekir akabinde geri kalan registry temizliðini anlattýðýmýz gibi yapabilirsiniz.
Ek olarak videolarý izleyebilirsiniz.
|
|
creyk van
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-09-2009 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı creyk van
|
Ýnvertor yardým ettiðin için çok teþekkür ederim. Süper birisin. :)
Düzenleyen creyk van - 07-09-2009 Saat 07:42 |
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Ben teþekkür ederim saygýlarýmla
|
|
utkuyum
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-09-2009 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı utkuyum
|
Teþekkürler Bende Varmýþ Kurtuldum Gerçekten Çok Saðol
Atan Kiþinin Adý da: APPaLLoSa |
|
esklya
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-09-2009 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esklya
|
Abicim eyvallah yaa cok iþime yaradý serefsizLer 2 tane keyloqer atmýs pc me !
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Bilgineferi.com Yeni Nesil Keyloger Tesbit Etme Sistemi 1.0
Luzumu uzerine "Bu tarz yeni nesil keylog’er larýn sisteminize bulaþýp bulaþmadýðýný bulaþmýþ ise keyloger’i yayan kullanýcýnýn adýný ve keyloger’in bulaþtýðý konumun tesbitini yapabileceðiniz" bir program hazýrladýk. Bu program sayesinde sisteminize bulaþmýþ olan yeni nesil keylogerlarýn temizleme yöntemine anýnda ulaþacaksýnýz. Ýlerleyen günlerde duruma göre Bilgineferi.com Yeni Nesil Keyloger Tesbit Etme Sistemi 1.0 programýný ekleyeceðim. Saygýlarýmla |
|
skattanrules
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-09-2009 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı skattanrules
|
Size çok teþekkür ederim.Böyle birþeyin olup olmadýðýndan emin degildim ama dediklerinizi yapýmca gözle fark edilir bir hýz aldýNedeni bu mu bilmiyorum ama hýz artýþý fark edilmeyecek gibi degil
|
|
Tek bir þeye ihtiyacýmýz var o da çalýþmak!
|
|
samet123
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-09-2009 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samet123
|
Yha Kardes Beným Kayýr Defterý Acýlmýyor Soyle Bi Uyarý Cýkýyor Kayýt Defteri Duzenleme Yonetýcýnýz Tarafýndan devreden cýkartýrýlmýstýr Diyo Nabmam Lasým Bý YardýmCý Olurmusun Ekle Konusalým
Edit:
msn adresi silinmiþtir genel kurallarý okuyunuz.
invertor Düzenleyen invertor - 17-09-2009 Saat 10:17 |
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Konu hakkýnda resimli anlatým hazýrladým.
Aþaðýdaki konuda anlatýlanlarý uygulayýn sorununuz düzelecektir.
|
|
yusuf31t
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-09-2009 Konum: United Kingdom Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusuf31t
|
bende REG_SZ die bi þey war o silinmio napýcam ?
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Dediðiniz bizim burda bahsettiðimizden farklý sanýrým buraya screen shot (ekran gürüntüsü resmi) koyarsanýz inceleyebiliriz
|
|
H1RBO
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-09-2009 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı H1RBO
|
eyw saol kardesim dediklerini bir bir uyguladým ve dediklerin tek tek cýktý ve hepsini sildim ve adlarýný dediðin gibi deðiþtirdim inþ silinmiþtir.ama bazý arkadaþlarým formatsýz silinmez dediler bence silindi ty for paylaþým.
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Rica ederim
Formatsýz silinmez diyenler halt etmiþ :)
Bahsettiðim bu keylogeri silmek için konuda anlatýlanlarý yapmanýz yeterlidir.
Zaten yapmýþsýnýz :) |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |