mIRC Soruları/Cevapları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
invertor
Security Professional İnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26-12-2008 Saat 14:17 |
1: Özelimde kaç kişi olduğunu saymadan hangi komutla öğrenebilirim?
///say $query(0) 2: Kaç kanala girdiğimi nasıl öğrene bilirim? ///say $chan(0) 3: Özelimde ki kişileri nasıl listeyebilirim? ///say $query(1) $query(2) v.s. 4: Hostumu ve IP' imi whois çekmeden nasıl öğrenebilirim? ///say $ip ///say $host 5: Ben ircye ilk defa girdim hangi sunucuda olduğumu nasıl öğrenebilirim? ///say $server 6: Hangi networkde olduğumu nasıl öğrenebilirim? ///say $network 7: Hangi günde olduğumuzu komutla nasıl öğrenebilirim? ///say $day 8: Hangi günde olduğumuzu saati ve yılı nasıl öğrenebilirim? ///say $fulldate 9: Sadece saati nasıl öğrenebilirim? ///say $time 10: Kullandığım windows'u nasıl öğrenebilirim? ///say $os 11: Kullandığım user modelerini nasıl öğrenebilirim? ///say $usermode 12: Bulunduğun network'deki kanal modelerini nasıl öğrenebilirim? ///say $chanmodes 13: Kanalımdaki bütün nicklerin sürekli renk değiştirmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim? /timerx-mas 0 0 /cline $rand(2,15) $chan $rand(1,$nick(#,0))\ (Not: /timers off ile durur.) 14: Mirc'i komut ile sag alt köse saatin orata (sys tray)'a nasıl alırız ? /showmirc -t 15: Hostumu "/whois" çekmeden nasıl öğrenebilirim ? ///say $host 16: Hangi gün,saat ve yılda olduğumuzu nasıl ögrenebilirim ? ///say $fulldate 17: Baglandigim sunucunun ip'ini dns cekmeden nasil ogrenirim? //echo $serverip *(17. özellik mIRC 6.17 ve ustunde calisir.) |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |