Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - MAHMUT ÖZGENER ADAY OLDU
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

MAHMUT ÖZGENER ADAY OLDU

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
savage_team Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-01-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 291
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı savage_team Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: MAHMUT ÖZGENER ADAY OLDU
    Gönderim Zamanı: 15-08-2008 Saat 11:51

MAHMUT ÖZGENER ADAY OLDU

Mahmut Özgener, Futbol Federasyonu'nun 19 Ağustos'ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkan adayı olacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Mahmut Özgener, 19 Ağustos'ta yapılacak TFF Olağanüstü Genel Kurul'unda başkanlığa adaylık koyacağını açıkladı.

Özgener, bugün yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Türk futbolunun asli önceliğinin istikrarın sağlanmasından geçtiğini savunan bir futbol gönüllüsü olarak, hem Kulüpler Birliği Vakfı hem de 2. ve 3. Lig kulüpleri tarafından 19 Ağustos'taki Olağanüstü Genel Kurul'da Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olmam için destek vermelerinden ve beni bu makam için teşvik etmelerinden memnuniyet duydum. Gerek kulüp düzeyinde gerekse de Futbol Federasyonu çatısında 20 yılı aşkın süredir elde ettiğim bilgi ve tecrübeyi Türk futbolunu zirveye çıkarmak için kullanma arzusundayım. Rahmetli başkanımız, sevgili dostum Hasan Doğan'ın ani bir şekilde aramızdan ayrılarak bize bıraktığı bayrağı, layıkıyla daha ileri taşımak için ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım tüm gücümüzü seferber edeceğiz. 14 Şubat 2008 tarihinde yepyeni bir sayfa açan ve 6 aydır bu sayfayı itibar, güven, birlik ve beraberlik ifadeleriyle doldurmayı başaran bir kurumun başkanvekili olarak bu güven ortamının sağlanmasında katkım olduğunu düşünüyorum. Yeni dönemde de bu istikrarı aynen muhafaza edeceğim. Profesyonel liglerde mücadele eden kulüplerimizin yanı sıra Türk futbolunun önemli yapıtaşları olan kurullar, hakemlik camiası, amatör kulüplerle mükemmel bir uyum ve işbirliği içinde başarılı oluşumlara imza atacağımıza canı gönülden inanıyorum. Tüm futbol ailesine hem başkanvekilliğim sırasında hem de başkanımızın vefatı sonrasında vekaleten yürüttüğüm başkanlık döneminde verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Türk futbolunu geliştirmek için Futbol Federasyonu'nun yarattığı kaynakların yepyeni projelere akılcı bir biçimde harcanacağından ve Türkiye'nin futbol ekolü olan bir ülke haline geleceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tüm bunları gerçekleştirirken ülkemizdeki futbol ekonomisini büyüterek Türk futboluna daha fazla kaynak yaratmayı hedefliyoruz. Bir futbol adamı olarak Türk futboluna hak ettiği parlak geleceği sağlamak arzusundayım. Son 6 aydır olduğu gibi bundan sonra da Türkiye Futbol Federasyonu, tüm kulüplere eşit davranış tarzını sürdürecektir. Bu amaç için şahsımı destekleyen ve başkanlığa adaylığımı ilan etmem için beni yüreklendiren futbol ailesinin tüm paydaşlarına canı gönülden teşekkür ederim. 19 Ağustos'ta gerçekleşecek olan genel kurulla birlikte Türk futbolunun başarıları için çalışmaya devam etmek için değerli delegelerden kabul göreceğimizi ümit ediyorum."

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.157 Saniyede Yüklendi.