KÜTAHYA KÖFTESİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
invertor
Security Professional İnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02-09-2008 Saat 17:40 |
Malzeme
çorba kaşığı kıyma,
1 çay bardağı bulgur, 2 çorba kaşığı tarhana, 1 çorba kaşığı tereyağı, yoğurt, nane, karabiber, kırmızı biber, tuz, Tarif: Tarhanayı ılık suda 1 saat kadar bekletip üzerine bulguru ekleyin. Bulgur şişene kadar bekleyip, karabiber, tuz ve kıymayı ilave edin hepsini birden iyice yoğurun. Bu hamurdan misket iriliğinde parçalar kopararak, köfteler yapın. Tencereye üç su bardağı su koyun. Kaynayınca köfteleri atın, üzerlerine yoğurt döküp köfteler yumuşayıncaya dek pişirin. Tereyağını eritip, kırmızı biberi ve naneyi katın. Köftelerin üzerine döküp, servis yapın. Düzenleyen invertor - 02-09-2008 Saat 17:41 |
|
CASPER
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2006 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 527 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CASPER
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Teşekkürler hiç yaptınmı
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |