Kadının Üç Dileği |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fırtına
Moderator Kayıt Tarihi: 11-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 689 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21-09-2008 Saat 13:34 |
Kadının biri bir gün ormanda gezinirken tuzağa yakalanmış bir kurbağa görmüş.
Kurbağa ona, "Beni bu tuzaktan kurtarırsan, sana 3 dilek hakkı tanıyacağım". demiş. Kadın onu kurtarmış ve kurbağa da: - "Teşekkür ederim, ama sana dileklerinle ilgili bir koşulu söylemeyi unuttum. Ne dilersen dile, dileğinin 10 katı iyisine ve fazlasına kocan da sahip olacak!" Kadın: "Tamam" demiş. İlk dilek olarak; - "Dünyanın en güzel kadını olmak istiyorum." demiş. Kurbağa onu uyararak demiş ki: - "Bu dilek, senin kocanı da dünyanın en yakışıklı adamı yapacak ve kadınlar onun başına üşüşecek." Kadın: - "Bu önemli değil, çünkü ben en güzel kadın olacağım için, onun gözü benden başkasını görmeyecek". Ve ilk dilek gerçekleşmiş. Kadın dünyadaki en güzel kadın oluvermiş. İinci dilek olarak; - "Dünyadaki en zengin kadın olmak istiyorum." demiş. Kurbağada yine uyararak: - "Bu kocanı dünyadaki en zengin adam yapacak, senden de 10 kat zengin olacak" demiş. Kadın: "Bu da önemli değil, çünkü benim olan onun, onun olan da benimdir" demiş. Dilek gerçekleşmiş ve dünyanın en zengin kadını oluvermiş. Kurbağa, kadına üçüncü dileğini sorduğunda, kadın son dileğini söylemiş: - "Hafif bir kalp krizi geçirmek istiyorum" Bu hikayeden çıkarılacak ders: Kadınlar akıllıdır. Onlarla uğraşmayın! |
|
Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum |
|
CASPER
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2006 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 527 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CASPER
|
teşekkürler ama onlarla uğraşılabilir
|
|
|
|
setus01
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-02-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı setus01
|
Doğru kadın milletiyle uğraşılmaz. İsterlerse intikamları kötü olur!!!
|
|
bygarip
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-09-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bygarip
|
super eline saglık
|
|
sesli chat
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |