Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "İyi ki varsın Fener!"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"İyi ki varsın Fener!"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "İyi ki varsın Fener!"
    Gönderim Zamanı: 08-06-2006 Saat 07:34




  Özhan Canaydın’ın ikinci görev döneminde futbol şubesinde birlikte çalışan Ergun Gürsoy ve Fatih Gökşen, şampiyonluğa ulaşmalarında Fenerbahçe’nin de önemli bir rolü olduğunu savundu! İstanbul Erkek Lisesi’ndeki Spor Şenliği Paneli’ne katılan Gürsoy ile Gökşen, geride kalan sezonla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gökşen, “Başarımızda Fenerbahçe’nin de büyük payı var! Her zaman yanınızda sizi motive edecek faktör olmazsa, motivasyonunuz mutlaka etkilenir ve başarınız zayıflar diye söylüyorum” dedi. Gökşen, Fenerbahçe’nin Avrupa başarısızlığı için de, “Herşeyleri vardı, inançları yoktu” yorumunu yaptı.

Allah’ın yardımıyla’

Ergun Gürsoy da ezeli rakiplerine yüklenerek, “Fenerbahçe şampiyonluğu erken kutlamaya başladı. Tüm yapılanlar sonrasında Allah’ın da yardımıyla şampiyon olduk. Demek ki haksız kazanılan 6-8 puanla şampiyon olunmuyormuş. Yine böyle olursa yine biz şampiyon olacağız” ifadesini kullandı. Yönetimi bırakmadığını, son seçimlerde Canaydın’ı desteklediğinin altını çizen Gürsoy, “Eğer başkan bize verdiği sözleri tutmazsa, karşısına geçeriz” diyerek bir de mesaj yolladı. Gürsoy, Aziz Yıldırım’ın görevi bırakma kararını da, “Yıldırım görevi bırakmadan, bırakmanın verdiği havayı bedava yaşadı” şeklinde yorumladı.



Kaynak: Fanatik


07.06.2006




Düzenleyen darklevelone - 08-06-2006 Saat 07:38
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.