>> İnternet Cafecilerin Diyalogları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GentLemaN
Daimi Üye Kayıt Tarihi: 11-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GentLemaN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30-11-2006 Saat 01:43 |
nternet Cafe Sahiplerini Çıldırtan Sorular :D
1- Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? 2- Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? 3- Word'lü bilgisayar var mı? - Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece. 4-Çıkıntı alabilir miyim? (Printerdan çıktı almak için ) - Çıktı versek 5- Çıktılar hep siyah beyaz mı oluyor? - Hayır ara sıra yeşil üzerine eflatun ördek desenli de çıkıyor.6- 14 numaralı bilgisayar çok salak yaaaaa.... -Rahmetli babasıda öyleydi,babasına çekmiş 7- Bilgisayar alabilir miyim? - Tabi 1 mi olsun, 1,5 mu? 8- Internet geri geldi mi? -Gitti hala dönmedi,kayıp ilanı verdik,aranıyor 9- İçeriye yiyecekle girme lütfen arkadaşım!.. - hemen çıkıcam... - E herhalde çıkacaksın. Yatıya gelmedin di mi? 10- Hocam sınavdan çıktım çok kötü geçti... - Olsun mühim olan katılmaktı... 11- Ben sabah geldim. Diğer amca vardı. O amca varken......... - O amca değil. Erol Hoca... 12- Masa alabilir miyim? - Alışveriş Sitelerinden bulabilirsin 13- Word'un olduğu bir yere oturup yazı yazabilir miyim? - Word'e sor kabul ederse oturursun. 14- Internet hala gidik mi? - Hayır gelik. - Hii?! 15- Bilgisayara disket sokabilir miyiz? - Sebep ? 16- Printer sayfası ne kadar? - 40 bin - 25'di artmış di mi? - Aferin 17- Bir word'lü birde internet'li bilgisayar alabilir miyim? - Ortaya karışık yaptıralım istersen 18- Internet kesik mi? - Kesik - Hepsinde mi kesik? - Hayır.. Sırayla gidiyor..1 kesik 1 bağlı.... 19- Buradaki amca nereye gitti? - Ne amcası? - Bi dayı vardı ya - O dayı veya amca değil Erol Hoca - Yav bizim hemşehri oluyor da.. - Gene de Erol Hoca... 20- Bilgisayarda ne yapabilirim? -Valla bilmiyorum senin yeteneğine kalmış 21- İnternete giricem.. ilk defa geliyorum - Heyecanlı mısın? 22-Yazıcı çalışıyor mu? - Hayır bugün izinli.. - Nasıl yani??? 23- İnternete girmek istiyorum.. Girebilir miyim? - Tabii ama bu kıyafetle giremezsin.. Üstünü değiştirmen lazım 24- Monitörün üzerinde takılı duran kağıt tutacağını gören öğrenci; - Hocam bu dikiz aynası mı? 25- Öğrenci bilgisayar kartı almak için numara soruyor; - 3 ve 4 arasında en iyisi hangisi? - Valla 3.5 ve 3.7 en iyileri... 26- Yer var mı? - Var.. Pencere kenarı mı olsun koridor mu? - Hii?. 27-Bu mouse un niye topu yok??(optik mouse) |
|
EMEGE SAYGIYI UNUTMAYALIM BİR TESEKKURU COK GÖRMEYELİM..UNUTMAYINKI UFACIK BİR TEŞEKKÜR BİZİM AZMİMİZİ ARTTIRCAK DAHA ÇOK PAYLAŞIMI SAGLIYACAKTIR..
|
|
GOLDMAN
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Konum: Türkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 895 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GOLDMAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bu kadar da değil yaw
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |