IMEI Deðiþtirme Programý - Bütün Çin malý Usb telefonlarda Çalýþýr |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 10> |
Yazar | ||
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
mustafakoc1953 sim 2 konusu hakkýnda bilgim yok. Mantýk yürütürsek önce sim 1 i takýp IMEI numaranýza bakýn not alýn sonra sadece sim 2 takýlý iken IMEI numaranýzý kontrol edin ikiside ayný ise sorun yok demektir :) Bu baðlamda IMEI i bir sefer deðiþtirmeniz yeterlidir. Aksi takdirde 2 sim ile ayrý ayrý IMEI i deðiþtirmek gerekir.
Dediðim gibi 2. sim konusu hakkýnda bilgim yok denemedim deneyip yazarsanýz diðer arkadaþlarda konu hakkýnda bilgilenmiþ olur.
Tahminime göre IMEI i birsefer deðiþtirmeniz yeterlidir.
Saygýlarýmla
|
||
kankaa74
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-03-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kankaa74
|
|
bu programýn þifresi ne?
|
||
FatihDora
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-02-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FatihDora
|
|
windows7de Görevyöneticisinde görünüyor ama açýlmýyor! xp de çalýþýyor!
|
||
sgcakir
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-03-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sgcakir
|
|
Kardeþ eline saðlýk denedim ve oldu. Beni 5 tl den kurtardýn
|
||
C4Timer
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-03-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı C4Timer
|
|
Öncelikle elinize saqlýk fakat benim bir sorunum var... imei girdikten sonra isleme baslattýqým anda " please hold on the power key " diyor.. bana yardýmcý olabilecek arkadaslara simdiden tsk ederim.. sayqýlar..!!!
|
||
serdem
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-03-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdem
|
|
Programý indirip kurdum bu noktoda sýkýntý yok anca telefonu usb ile bagladýgýmda telefonun F ve G klasörü otomaitk kullan diye geliyor. Dolaysýyla "Yeni donaným bulundu deyip Driver isteyecek USB Driver For China Mobile klasörünü göstererek driver ý yükletin gelen uyarýlara evet diyin" kýsmýný yapamýyorum. Ben bu klasörü kopyalayýp telefonun içine yapýþtýrdým ama çalýþtýramadýðým için driverler yükleyemedim. Yardýmcý olursanýz çok sevinirim.
Teþekkürler
|
||
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
|
Telefon ekranýndan com Noktasý seçeneði yoksa yapacak birþey yok :( Ama normalde olmasý lazým dikkatli inceleyiniz
Aþaðýdaki iþlemleri yapýn
- Usb kablosu aracýlýðý ile telefonunuzu bilgisayara baðlayýn
- Telefon ekranýndan com Noktasý ný seçin - Yeni donaným bulundu deyip Driver isteyecek USB Driver For China Mobile klasörünü göstererek driver ý yükletin gelen uyarýlara evet diyin.
Kapatma tuþuna basýlý tutmanýzý istiyor Düzenleyen invertor - 30-03-2011 Saat 14:28 |
||
hakan234
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-03-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakan234
|
|
proðram için tþk. proðram çalýþýyo ilkin denedim ama olmadý sonrdaan telefondaki hafýza ve sim kartýný çýkartýp denedim hata vermedi . bide bunun çift karlýlar için olanýdaolsa idi harika olurdu
|
||
yasarsahbaz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-04-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yasarsahbaz
|
|
Arkadaþlar program xp'de sorunsuz çalýþýyor. Ben USB kablosunu hiç kullanmadan bluetooth ile IMEI numarasýný deðiþtirdim. Ýndirdiðiniz programýn USB Driver klasörünü kullanmanýza gerek yok. Bilgisayarýnýzda bluetooth varsa bilgisayarýnýzýn ve telefonunuzun bluetooth'unu açýn ve Imei programýný çalýþtýrýn. "please hold on the power key" diye bir uyarý çýkarsa telefonunuzun kapatma tuþuna 2 saniye basýlý tutun ve imei deðiþtirme iþleminiz tamamlanacaktýr. Ben bu programý faturalý cep telefonum ne idüðü belirsiz kiþiler tarafýndan kopyalandýðý için kullanmak zorunda kaldým. Orijinal telefonumun IMEI numarasýyla birileri klonlama yaptýðý için maðdur duruma düþtüm, aksi taktirde bu programý kullanmanýn yanlýþ olduðunu düþünüyorum.
|
||
mertferrari
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-04-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mertferrari
|
|
indirme linki nerededir ?
|
||
esmeraysedat
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-04-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esmeraysedat
|
|
HERÞEY GÜZELDE PROGRAMIN ÞÝFRESÝ NE? BÝLEN VARMI?
|
||
konsolos22
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-05-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı konsolos22
|
|
indiriyorum fakat programý birtürlü açamiyorum
|
||
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
|
Programý indiremeyenlerin veya özellikle indiripte açamayanlarýn dikkatine! Kullanmýþ olduðunuz antivirüs programý indirmiþ olduðunuz dosyayý yani IMEI deðiþtirme programýný virüs olarak algýladýðýndan dolayý programý çalýþtýramýyorsunuz.
Bu baðlamda herhangi bir sorunla karþýlaþmamak için bu iþlemi yaparken anti virüs programýnýzý devre dýþý býrakmanýzý tavsiye ederim....
|
||
quientwind
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20-05-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı quientwind
|
|
arkadaþlar programýn þifresine ulaþamadým yardýmcý olurmusunuz?
|
||
tarýk
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-05-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tarýk
|
|
arkadaþlar programý indirdim fakat açýlmýyor klasor boþ
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 10> |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |