Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - İlkadım Belediyesi 4. Sünnet Şöleni
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

İlkadım Belediyesi 4. Sünnet Şöleni

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Üye
Üye
Simge

Status: Aktif DeÄŸil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı eren_tufekci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İlkadım Belediyesi 4. Sünnet Şöleni
    Gönderim Zamanı: 08-07-2007 Saat 04:41
 İlkadım Belediyesi, 4. Sünnet Şöleni kapsamında 250 çocuğu özel bir hastanede sünnet ettirdi.

4. Sünnet Şöleni kapsamında İlkadım Belediyesi 250 çocuğa öncelikle şehir turu attırdı. Ardından Bandırma Vapuru'nu gezen çocuklar daha sonra Luna Park'ta gönüllerince eğlendi. 100. Yıl Lisesi Bahçesi'nde düzenlenen şölende ise yerel sanatçıların söylediği şarkılarla eğlenen çocuklara İlkadım Belediyesi ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili ve 3. sıra adayı Suat Kılıç çeşitli hediyeler dağıttı.

Sünnet şöleninde bir konuşma yapan Suat Kılıç, İlkadım Belediyesi'nin insan merkezli hizmet yaptığını söyledi. Kılıç, "Belediyemiz sosyal içerikli insana hizmet eden çalışmalarıyla göz dolduruyor. İlkadım Belediyesi Hanımlar Lokali, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi ile spor kompleksini hizmete açarak insan odaklı faaliyetlerini sürdürüyor" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise dar gelirli ailelerin bütçelerine az da olsa katkıda bulunabilmek amacıyla 250 çocuğu özel bir hastanede steril ve hijyenik bir ortamda sünnet ettirdiklerini kaydetti. Sünnet olacak çocukların bütün masraflarının belediye tarafından karşılandığını vurgulayan Tok, "Amacımız; sünnet olan tüm çocuklarımızın ileride güzel duygularla hatırlayacağı bir sünnet organizasyonu gerçekleştirmektir. Bunu da başardığımıza inanıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Suat Kılıç, çocukları tek tek öperek onlara oyuncak araba hediye etti. Annesinin kucağında uyuyan bir çocuğu kucağına alan Kılıç, çocuğa hediye vermek için uyandırmaya çalışsa da başaramadı. Kılıç, daha sonra çocuğun eline oyuncak sıkıştırarak annesine geri verdi.

İlkadım Belediyesi Halkoyunları Ekibi'nin gösteri sunduğu şölende yerel sanatçı Hüseyin Şimşek de bir konser verdi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0.174 Saniyede Yüklendi.