Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "Çalışmalar bir hafta sürer"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"Çalışmalar bir hafta sürer"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "Çalışmalar bir hafta sürer"
    Gönderim Zamanı: 17-04-2006 Saat 01:09
İstanbul -(AA) -  Tuzla Orhanlı'daki tehlikeli atık bulunan varillerin çıkartılmasına yönelik çalışmalara başlandı.

İstanbul İl Çevre ve Orman Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İZAYDAŞ'a bağlı ekipler, saat 15.00 itibarıyla varilleri toprak altından çıkarma çalışmalarına başladı.

Çalışma öncesinde bölgeye gelen Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, İstanbul Valisi Muammer Güler ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yürütülen çalışmalara ilişkin bir basın açıklaması yaptılar. Bakan Pepe ve beraberindekiler, çalışmaları bir süre izledikten sonra bölgeden ayrıldılar.
Atıkların bulunduğu bölgede 3 iş makinesi çalışma yaparken, atıkları taşıyacak 2 kamyon ile herhangi bir sağlık problemine karşı bir ambulans da hazır bekletiliyor.

"BİR HAFTA SÜRER"

İZAYDAŞ Genel Müdürü Recep Bilal Şengün, ''Şu anda atıkları tanımadığımız için bertaraf yöntemi tespit etmedik. Bu tamamen teknik bir çalışma. Yakılacak atık da vardır, depolanacak atık da... Belki farklı bir yöntemle bertaraf edilecektir. Bu konuda İZAYDAŞ'daki arkadaşlar konularına vakıf, detaylı bilgiyi daha sonra vereceğiz. Şu anda varillerin tam sayısını tespit etmek için üzerlerini açacağız. Varillerde olabilecek delilleri, savcılıktan, kriminoloji laboratuvarından arkadaşlar alacaktır. Buradaki çalışmalar bir hafta sürer'' dedi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.