Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Diyarbakırspor, tahkim’e başvuracak
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Diyarbakırspor, tahkim’e başvuracak

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Diyarbakırspor, tahkim’e başvuracak
    Gönderim Zamanı: 06-04-2006 Saat 01:19
Diyarbakırspor yönetimi, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 2 maçlık saha kapatma cezası için Tahkim Kurulu'na başvuracak.
 
Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, Diyarbakırspor'un üzerinde oyunlar oynandığını ileri sürerek, "Geçen hafta kendi sahamızda Fenerbahçe ile oynayacaktık.
 
 
Diyarbakır'daki gerginlikler nedeniyle güvenlik gerekçesiyle maçımız Malatya'ya alındı. Bu bizim için anlaşılır bir durum değildi. Biz maçımızın başka bir kente alındığını televizyondan öğrendik. Biz de yeni bir gerginlik olmasın diye buna itiraz etmedik. Bu maç ertelenebilirdi. Bu maçın ertelenmemesinin altında birçok neden var" dedi.
 
PFDK'nın verdiği 2 maç saha kapatma cezasına tepki gösteren Gölcük, "Galatasaray maçı öncesi birileri devreye girecek ve ceza alacağız şeklinde haber geldi.
 
 
Seyircisiz oynanan Sivasspor maçında seyirci alınmış trübüne diye ceza aldık. Halbuki her iki takımın yöneticileri dışında tribünde kimse yoktu. Hakem dövüldüğünü söylüyor. Ama kendisini dövenin kim olduğunu bilmiyor. Orada iki isim veriyor, beni dövdüler tehdit ettiler diye. Bunun üzerine ceza alıyoruz. Bunlar anlaşılır şeyler değil. Çok net gerçekler var. Birileri federasyonda güçlüdür, birileri ekonomik olarak güçlüdür. Birilerinin farklı güçleri vardır. Bizim gibi Anadolu kulüpleri uzaklarda figuranları oynuyoruz, böyle oynamaya da devam edeceğiz. Bu kararı federasyonun gözden geçirmesi gerekir. Şayet gözden geçirmeseler yönetim olarak biz de onları gözden geçireceğiz. Süper Lig'i gözden geçirebiliriz. Adalet tecelli edene kadar" dedi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.163 Saniyede Yüklendi.