Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ’Beşiktaş’ta kalıcıyım’
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

’Beşiktaş’ta kalıcıyım’

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ’Beşiktaş’ta kalıcıyım’
    Gönderim Zamanı: 02-04-2006 Saat 19:21

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Gökhan Güleç, siyah-beyazlı takımda kalıcı olmak istediğini söyledi. Futbol Federasyonu'nun aylık resmi dergisinin Nisan sayısına röportaj veren Gökhan, genç yaşında Beşiktaş'a geldiğini belirterek, ''Beşiktaş'ta kalıcı olmayı, yani 'Beşiktaşlı Gökhan' olarak anılmayı istiyorum'' dedi.


Gaziantepspor'da iki maç oynayıp, gelecek vaadeden bir transfer olarak Beşiktaş'a geldiğini vurgulayan Gökhan, ''Şu anda forma şansı buluyorum ve iyi de oynadığımı düşünüyorum. İnşallah böyle devam eder. Teknik direktör Tigana, ilk toplatımızda 'Henry ve Trezeguet'yi futbol piyasasına çıkardım, ama onlar da çok istekli ve arzuluydu' dedi.


Benden de o isteği beklediğini söyledi. İnşallah o hırsı gösterip, onun bendeki katkısını iştahla bekleyeceğim'' diye konuştu. Gökhan Güleç, tecrübe eksikliği bulunduğunu ifade ederek,''Ligde oynadığım maç sayısı 15'i geçmez. Böyle bir durumda Beşiktaş forması giymek elbette kolay değil. Beşiktaş'ın yeni bir oluşum içinde olması,şampiyonluktan kopmuş olması, tabii ki camiamız için çok üzücü ama kabul etmek lazım ki bu aşamada benim için çok büyük bir avantaj. Şu 3
ayda bazı şeylerin temellerini atmak istiyorum Beşiktaş'ta. Bir de geliştirmem gereken noktalar var. Kafa vuruşlarımı, adam geçmeyi ve gol vuruşlarımı mutlaka geliştirmeliyim''dadi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.