Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Oyuna giren gol atıyor...
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Oyuna giren gol atıyor...

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Oyuna giren gol atıyor...
    Gönderim Zamanı: 27-03-2006 Saat 05:21




Denizlispor’u 2-1 yenerek ligdeki şampiyonluk iddiasını kuvvetli bir şekilde sürdüren Galatasaray’da, oyuna sonradan giren gol atıyor.

Sarı-kırmızılı takımın bu özelliği, Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası’ndaki son 3 maçta ortaya çıkarken, Kayseri Erciyesspor maçında Hasan Kabze, Fenerbahçe maçında Hakan Şükür ve Denizlispor karşılaşmasında Marek Heinz, oyuna sonradan dahil olmalarına rağmen gol bulmayı başardılar.

Heinz, dün akşam oynanan Denizlispor maçında 60. dakikada oyuna girip, 11 dakika sonra golünü atarken, Galatasaray için hayati önem taşıyan 3 puan almasını da sağladı.

Fenerbahçe maçında oyuna ikinci yarının başında Ümit Karan’ın sakatlanması nedeniyle giren Hakan Şükür de oynadığı etkili futbolun yanısıra, attığı golle elenen takımının maçtan galibiyetle ayrılmasını sağladı.

Hasan Kabze de geçtiğimiz hafta kazanılan 4-2’lik Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında 76. dakikada oyuna girdikten sonra, son dakikada gol bularak takımının galibiyetini perçinledi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.