Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - TRABZON CEHENNEMDEN ÇIKTI: 1-1
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

TRABZON CEHENNEMDEN ÇIKTI: 1-1

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
savage_team Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-01-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 291
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı savage_team Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: TRABZON CEHENNEMDEN ÇIKTI: 1-1
    Gönderim Zamanı: 16-02-2009 Saat 17:08

TRABZON CEHENNEMDEN ÇIKTI: 1-1

TRABZON%20CEHENNEMDEN%20ÇIKTI:%201-1

Turkcell Süper Lig'de 20. Haftanın kapanış maçında şampiyonluğu kovalayan iki takım Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. İnönü'de ilk yarısı konuk ekibin  1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada bordo-mavili takımın golü 29. dakikada Gökhan Ünal'dan gelirken, Beşiktaş'ın bu gole yanıtı 79. dakikada Bobo ile geldi.Beşiktaş'ın maçın büyük bölümünde rakip kaleyi adete ablukaya aldığı maçta, Trabzonspor savunmada büyük bir direniş gösterdi. Bordo-mavililer nadir olarak kontra atağa kalkmayı düşündü.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 42'ye yükseltip ikinci sıradaki yerini korurken, Beşiktaş da puanını 36'ya çıkardı.

İNÖNÜ ŞOKTA...
Beşiktaş'ın gol için ataklarını sıklaştırdığı dakikalarda Trabzonspor'un Gökhan Ünal ile golü geldi. 29. dakikada hızlı gelişen atakta bordo-mavili takımın formda golcüsü Gökhan Ünal, Cale'nin mükemmel ara pasına çok iyi hareketlendi. Ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan Ünal sol ayağıyla topun dibine girdi ve Rüştü'nün üzerinden topu ağlara gönderdi. 0-1.

TARAFTAR İSTEDİ BOBO ATTI...
Maça ikinci yarıda giren Bobo takımının beraberlik golüne imza attı. Taraftarın ilk yarıda oyuna girmesi için yoğun tezahürat yaptığı Bobo taraftarını mahçup etmedi. 77. dakikada Tello'nun sol kanattan kullandığı kornerde Bobo ceza sahası içinde çok iyi yükseldi ve kafa ile topu ağlara gönderdi. 1-1.

DENİZLİ TEK FORVETLE BAŞLADI...
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Trabzonspor karşısında 2 yabancı oyuncusu Fabian Ernst ve Edouard Cisse'yi ön liberoda oynattı. Savunmayı dörtlü oluşturan Denizli, forvette ise Mert Nobre'ye şans tanıdı. Geçen haftaki Konyaspor karşılaşmasında ilk 11'de forma giyen Hakan, Zapotocny, Serdar Kurtuluş ve Bobo, Trabzonspor karşısında yedek soyunurken, yerlerine Rüştü, Cisse, Nobre ve Serdar Özkan oynadı. Yeni transfer Ernst ile Cisse ilk kez birlikte ön liberoda forma giydi. Uzun bir sakatlık döneminden çıkan Delgado da yedek kulübesinde maça başladı.

İBRAHİM TORAMAN SAĞDA...
Siyah-beyazlılarda Trabzonspor karşısında savunmanın sağında İbrahim Toraman görev yaptı. Savunmanın göbeğini Sivok-Gökhan Zan ikilisine teslim eden Mustafa Denizli, solda ise İbrahim Üzülmez'e şans tanıdı. Yusuf Şimşek ise Nobre'nin arkasında forvete yakın oynadı.

TRABZONSPOR'DA KADRO DEĞİŞİKLİĞİ YOK...
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise Beşiktaş karşısında geçen haftaki kadrodan değişiklik yapmadı. Bordo-mavililer, BJK İnönü Stadı'na geçen haftaki Ankaragücü maçının ilk 11'i ile çıktı.

BEŞİKTAŞ YÜKLENDİ, TRABZON ATTI...
Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki mücadelenin ilk yarısı tam anlamıyla nefesleri kesti. İlk dakikaları dengede giden mücadelede Beşiktaş 10. dakikadan sonra oyunda üstünlüğü ele geçirdi. Özellikle sol kanattan yüklenen siyah-beyazlılar yaptığı ortalar ile gol bulmaya çalıştı. Maça Serdar Özkan sol kanatta başladı, Mustafa Denizli, genç oyuncunun aksaması üzerine bu kanada Tello'yu aldı. Yusuf Şimşek de göbekten getirdiği toplar ile arkadaşlarını kaçırmak istedi ancak deneyimli oyuncu gününde değildi ve paslarının çoğu Trabzonspor savunmasında kaldı. Beşiktaş atakları karşısında takım halinde çok iyi savunma yapan ve rakibine gol şansı tanımayan Trabzonspor geliştirdiği ani atakta arzuladığı golü buldu. Gökhan Ünal'ın golüyle rahatlayan konuk ekip, bu golden sonra üzerindeki yoğun baskıyı da atlattı. Beşiktaş'ın da yediği golden sonra temposu düştü. Bordo-mavililer yine rakibini yarı sahasında beklerken, kalan dakikalarda kalesinde büyük bir tehlike yaşamadı ve ilk yarı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

GELEN BEŞİKTAŞ, KARŞILAYAN TRABZONSPOR...
İlk yarıyı geride kapatan Beşiktaş, hakemin ikinci yarıyı başlatan işaretiye birlikte Trabzonspor kalesine beraberlik için yüklenmeye başladı. Delgado ve Bobo'nun da girmesiyle hücumda daha etkili olan siyah-beyazlılar beraberlik golünü bulana kadar maçı tek kaleye çevirdi. Daha sonraki dakikalarda iki takımda karşılıklı ataklar yaparken başka gol olmadı ve maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

DENİZLİ VE YANAL'DA HAMLELER...
İnönü'de oynanan dev karşılaşmanın ikinci yarısına iki teknik direktör de değişiklikler ile başladı. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli ilk yarıda umduğunu bulamadığı Yusuf Şimşek ve Serdar Özkan'ı kenara aldı. Bu iki oyuncunun yerine iki önemli kozu Bobo ve Delgado'yu sahaya sürdü. Ersun Yanal'da bu hamlelere karşılık olarak bir değişikliğe gitti. İlk yarıda bir de sarı kart gören Umut Bulut'u yanına çağıran Yanal, forveti teke düşürüp yeni transferi Alanzinho'yu oyuna alarak orta sahasını daha güçlü yapmaya çalıştı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
12. dakikada sağ kanatta İbrahim Üzülmez'in hatasında topa sahip olan Yattara'nın pasıyla tek başına ceza sahasına giren Gökhan Ünal'ın pozisyonunda hakem ofsayt kararı verdi.
15. dakikada Tello'nun soldan ortasında ceza sahasında Song, topu kornere gönderdi.
16. dakikada Tello'nun soldan kullandığı kornerde, Gökhan Ünal'ın uzaklaştırdığı topa ceza sahası dışından Ernst, vurdu, kaleci Sylva köşeye giden topa kontrol etti.
18. dakikada Serdar Özkan'ın sağdan ortasında Yusuf'tan önce Sylva yatarak topu çeldi. Bu pozisyonda Hüseyin ile Sylva çarpışırken, boşta kalan topu son anda kaptan Hüseyin uzaklaştırdı.
22. dakikada Tello'nun kullandığı serbest vuruşta, ceza sahasında Yusuf'un kafa vuruşunda top kalecide kaldı.
29. dakikada Trabzonspor atağında Cale'nin ara pasıyla ceza sahasına giren Gökhan Ünal, topu kaleci Rüştü'nün üzerinden ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. 0-1
39. dakikada İbrahim Üzülmez'in soldan ortasında, Yattara topu kornere gönderdi. Tello'nun kornerinde ön direğe gelen topu Cisse'den önce araya giren Cale, kornere gönderdi.
40. dakikada kornerden gelen topa penaltı noktasında İbrahim Toraman kafayla vurdu. Arka direğe doğru giden topa Cisse vurdu, dönen topa bu defa İbrahim Toraman çok sert vurdu. Meşin yuvarlak, Nobre'ye çarptı.
45+1'de Gökhan Zan'ın sağdan ortasında arka direkte Yusuf'un kafa vuruşunda topaz farkla yandan dışarı çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
49. dakikada Nobre'nin ara pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Bobo, topa vurmadan önce araya giren Tayfun, meşin yuvarlağı kornere gönderdi.
52. dakikada sağdan kullanılan kornerde kaleci Sylva ile Nobre topa birlikte yükselirken, Bobo'nın kafayla indirdiği topu İbrahim Toraman ağlara gönderdi. Hakem Yunus Yıldırım, daha önce Nobre'nin Sylva'ya faul yaptığına karar verdi ve gol geçersiz sayıldı.
57. dakikada Delgado'nun sağdan ortasında arka direkte Bobo'nun kafa vuruşunda yerden seken top yandan auta çıktı.
73. dakikada Sivok'un uzun pasında ceza sahası içinde Nobre, topu göğsüyle kontrol ettikten sonra, rakibinden sıyrıldı. Topa vurmakta gecikince kaleci Sylva topu kontrol etti.
77. dakikada Tello'nun soldan kullandığı kornerde ceza sahası içinde iyi yükselen Bobo, topu kafayla ağlara gönderdi. 1-1
80. dakikada Delgado'nun sağdan ortasında arka direkte Sivok, iyi yükselerek kafayı vurdu. Kaleci Sylva, yerden gelen topu ayaklarıyla son anda uzaklaştırdı.

STAT: BJK İnönü
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akın, Tarık Ongun
BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Toraman, Sivok, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan  (Delgado dk. 46), Cisse, Ernst, Tello  (Erkan Zengin dk. 89), Yusuf  (Bobo dk. 46) Nobre
YEDEKLER: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, Uğur, Zapotocny
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli
TRABZONSPOR: Sylva, Tayfun Cora, Egemen, Song, Cale, Yattara  (Isaac dk. 70), Hüseyin, Selçuk  (Serkan Balcı dk. 82), Colman, Umut  (Alanzinho dk. 46), Gökhan Ünal
YEDEKLER: Onur Recep, Ceyhun Gülselam, Giray, Barış Memiş
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
GOLLER: Gökhan Ünal (dk. 29), Bobo (dk. 77)
SARI KARTLAR: Umut, Hüseyin (Trabzonspor)



Düzenleyen savage_team - 16-02-2009 Saat 17:09
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.