Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yaşama Dair > Sinema
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Batman e 5 dalda ödül
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Batman e 5 dalda ödül

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Batman e 5 dalda ödül
    Gönderim Zamanı: 09-01-2009 Saat 12:12
 
 
People's Choice Awards sahiplerini buldu. 5 dalda ödül kazanan 'Kara Şövalye' (The Dark Knight) filmi gecenin yıldızıydı.

ABD'de her yıl düzenlenen People's Choice Awards'u (Halkın Seçimleri Ödülleri) kazananlar belli oldu. Bu yıl 35'incisi yapılan ödül töreninde 'The Dark Knight' (kara şovalye) filmi 5 dalda ödül kazandı.

Diğer ödüller
İnternet aracılığıyla yapılan oylamada reality show, televizyon ve müzik kategorilerinde ise "Dancing with the Stars" en iyi reality show, Ellen DeGeneres en iyi talk show sunucusu, "WALL-E" en beğenilen aile filmi, Chris Brown en beğenilen erkek şarkıcı ödüllerini aldı.

Magazin basınının ilgi odağı Brad Pitt en sevilen oyuncu ve Angelina Jolie de en sevilen kadın aksiyon yıldızı dallarında ödüle layık görüldü.

Will Smith en iyi erkek film yıldızı ve en iyi erkek aksiyon yıldızı dallarında, Reese Witherspoon da en iyi kadın film yıldızı dalında ödül kazandı.

En iyi komedi filmi dalında "27 Dresses", en iyi drama filmi ve en iyi bağımsız film dalında "The Secret Life of Bees" gecede ödül kazanan filmler arasında yerlerini aldı.

Televizyon dizileri arasında drama dalında "House", komedi dalında "Two and a Half Men", animasyon komedi dalında "The Simpsons" ödül kazandı.

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-01-2009 Saat 13:36
The Dark Knight  Batman Zaten Dünya Klasiği Bence Normal Bir Seçim Oldu.

Film çok başarılıydı ödül doğru seçim

Ayrıca Fırtına Teşekkürler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.