Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Şehit erin cenazesinde gözyaşı seli
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Şehit erin cenazesinde gözyaşı seli

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Şehit erin cenazesinde gözyaşı seli
    Gönderim Zamanı: 09-06-2007 Saat 22:10
 

Siirt-Şirvan kara yolunda terör örgütü PKK'nın döşediği mayının patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Tolga Kargıoğlu için Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Kadirli Devlet Hastanesi morgundan alınan Kargıoğlu'nun cenazesi, ambulansla törenin yapılacağı İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi. Şehit Kargıoğlu'nun tabutuna sarılan babası Cihangir ve annesi Zehra Kargıoğlu, gözyaşlarına boğuldu.

Törene katılan çok sayıda vatandaş, açtıkları pankartlar ve sloganlarla terör örgütüne lanet yağdırdı. İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Ekemen, terör örgütü PKK'nın şehit kanında boğulacağını, şehit emaneti olan vatan ve bayrağa, en iyi şekilde sahip çıkacaklarını vurguladı.

Vatana göz diken tüm iç ve dış güçlere gerekli cevabın verileceğini ifade eden Albay Ekemen, ''Türk askeri olarak dimdik vazife başındayız. Şehit anne ve babalarının gözleri arkada kalmasın, terör örgütüyle kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz'' diye konuştu.

Osmaniye Müftüsü Zeki Sarılar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Kargıoğlu'nun cenazesi, toprağa verilmek üzere ilçeye bağlı Durmuşsofular köyüne götürüldü. Törene, Osmaniye Valisi Zübeyir Kemelek, CHP Osmaniye Milletvekili Necati Uzdil, AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Kadirli Kaymakamı Rauf Ulusoy, Belediye Başkanı Mustafa Türkmenoğlu da katıldı.

Bu arada, AK Parti Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, tören alanına girdiği sırada vatandaşlardan tepki gördü.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.