Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Şok! Aziz Yıldırım'a 1 yıl ceza!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Şok! Aziz Yıldırım'a 1 yıl ceza!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Şok! Aziz Yıldırım'a 1 yıl ceza!
    Gönderim Zamanı: 15-12-2006 Saat 03:05
 Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a 1 yıl hak mahrumiyeti cezası ile birlikte 20 bin YTL para cezası verdi.

Yıldırım'ın 29.11.2006 tarihinde yapılan basın açıklamasında Türkiye Futbol Federasyonu aleyhine "Bu kadar pisliğe batmış bir ortamın altından Federasyon kalkamaz. Çünkü işin içinde onlar var, onların olduğu yerde temizlik olmaz" şeklinde Federasyon ve mensuplarını küçük düşüren, onları hedef göstererek toplum husumetine maruz bırakan ve kişilik haklarına ağır saldırı teşkil eden beyanları nedeniyle 1 yıl hak mahrumiyeti cezası ile birlikte 20 bin YTL para cezası verilmesi kararı alındı.

PFDK, daha önce de Galatasaray Derbisindeki olaylardan dolayı Fenerbahçe'ye 3 maç seyircisiz oynama cezası vermişti.

AZİZ YILDIRIM 1 YIL BOYUNCA PROTOKOL TRİBÜNÜNDEKİ YERİNİ ALAMAYACAK

PFDK tarafından 1 yıl hak mahrumiyet ve 20 bin YTL para cezasına çarptırılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu karara itiraz edip etmeyeceği yönetim kurulu ile yapalacak değerlendirmeden sonra belli olacak.

7 gün içinde itiraz etme hakkı bulunan Yıldırım'ın Tahkim Kurulu'na gitmemesi veya itirazının Tahkim Kurulu tarafından kabul edilmemesi durumunda 1 yıl boyunca Protokol tribününde yer alamayacak.

Ancak, Yıldırım; maçları protokol tribün dışındaki yerlerden izleyebilecek. Bunun yanısıra Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan resmi yazışmalarda imza hakkını kullanamayacak.

Yıldırım ayrıca Futbol Federasyonu'nunda Fenerbahçe'yi temsil hakkınada kullnamayacak. Aziz Yıldırım Futbol Federasyonu dışındaki diger  yapılan resmi yazışmalarda ise imza hakkını kullanabilecek.Şok!%20Aziz%20Yıldırıma%201%20yıl%20ceza!

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.