Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Diğer Branşlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Semih Saygıner'den şov
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Semih Saygıner'den şov

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Semih Saygıner'den şov
    Gönderim Zamanı: 26-11-2006 Saat 19:05
 Dünyaca ünlü bilardo ustası Semih Saygıner, Ankara Ankamall'da hayranlarıyla buluştu. Ankara Migros Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla buluşan Saygıner, bol bol imza dağıttıktan sonra küçük bir bilardo gösteris yaptı. Özellikle küçük hayranları Saygıner'e yoğun ilgi gösterdi.

Saygıner, bilardo şovunda, konsantre olamadığından dolayı birtakım aksilikler yaşadığı belirterek, "Bugünkü şov her şeye rağmen keyifli geçti ve ben buraya kendimi ispatlamaya değil buradaki insanlara zevkli anlar yaşatmak için geldim" dedi.

Çocuklara bütün spor dallarının sevdirilmesinin gerektiğini vurgulayan Saygıner, "Çocukları sıkıcı ve disiplinli bir şekilde spora yönlendirmek yanlış. Spor öncelikle bir oyundur. Ben bu sporu çocuklara ve ailelere yılardan beri sevdirme uğraşı içerisindeyim. Bu sporu yapıp, arkamdan bir takım sporcuların gelmesini istiyorum. Ben bu sporu çocuklara sevdirmekle görevliyim. Bu şovları da bu sporu sevdirme amacıyla yapıyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan, futbol hakemliği ile ilgili ilginç açıklamalarda bulunan Saygıner şöyle konuştu; "Öğrenmeyi ve gelişmeyi seven bir yapıya sahibim. Bu yüzden her geçen gün hatalarımı azaltan bir futbol hakemi olurdum. Her maç sonrası nerelerde hata yaptığımı görmek için, yönettiğim müsabakaları izlerdim. Belki de Fifa kokartlı bir hakem olurdum. Televizyondan hakemleri eleştirmek, şunu yap, bunu yap, oynat şeklindeki yorumlar, hakemler adına hiç hoş ve doğru bir durum değil. Kamerayla zor tespit ettiğiniz bir pozisyonun insan gözüyle kolayca süzmek hiç de kolay değil. Futbolun bu kadar eleştiri alması, futbola herhangi bir olumlu katkıda bulunmuyor ve fanatizm ortaya çıkıyor. Ben tribünde oturduğum zaman hiç maç kaybetmiyorum, ama masa başında ilk turda kaybettiğim oluyor. Dolayısıyla konuşacağınıza, çıkın oynayın. Üslubuyla eleştiri yapıldığı takdirde, futbol dahil her türlü spor gelişir. Fifa kokartlı bir hakem olsaydım Brezilya - Fransa maçını yönetmek isterdim. Ben az da olsa futbol atmosferini tatmış bir insanım. Fc Porto takımının stadında, 50 bin kişiye bilardo gösterisi yaptım. Kaleye de bilardo topuyla 50 metreden gol atmış ilk insanım. Futbolcu olmak mutlaka çok keyifli bir şeydir. Çünkü futbolcular müthiş bir atmosfer altında top koşturuyorlar."Semih%20Saygınerden%20şov
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.164 Saniyede Yüklendi.